Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 évesnek? (kérdés túl...

14 évesnek? (kérdés túl rövid, magyarázat túl hosszú)

Figyelt kérdés

Szerintetek az ilyen stílusó táska jó 8.dik osztályba ?

[link]

( 3 . táskára gondolok, ilyesmi az alakja csak az enyém az szürke színű)

2014. aug. 29. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A mi középsulinkban csak a divatk.rvák hordanak ilyeneket." Vicces ez a kijelentés. Én már rég elhagytam a gimis időszakot, de emlékszem, hogy azokat szóltunk le így, irígységből, akik jól néztek ki, hozzánk képest :D Vicces, hogy így visszatekintve még gimiben is olyan hülye az ember, pedig akkor milyen felnőttnek képzeli már magát. :D

Ez egy női táska. Nem iskolába járós, tankönyvekhez való. Ne már, mikor én voltam 8.-os, sima hátizsákom volt, úgy sajnálom, hogy itt tartunk, hogy a mostani, ilyen korúak ilyen táskákkal nyomulnak... :( Hol vannak a gyerekek? Miért kell műköröm, smink, női táska ennyi idősen? Elszomorító. Meg az is, hogy ezek alapján lesz menő vagy nem menő valaki. :(

Leírom neked rendesen: Ez a táska lehet, hogy nagyon menő lesz az osztálytársaid körében, de mindenki más, aki idősebb nálad, egy kis butuska kislánynak fog gondolni, aki otthon anyukája négy számmal piros magassarkúját próbálgatja. Szóval ez a táska gáz a te korodban, egy általános iskolába.

2014. aug. 29. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:

nálunk minden lánynak ilyesmi van, kivéve nekem, komolyan azt veszem észre, hogy 8-tól fölfelé csak nekem van a lányok közül eastpak hátizsákom:D:D

a "csajok" kicsit furának tartják ilyen korban a hátizsákot, de én nem értem miért jó hat kiló könyvet úgy cipelni, miközben leszakad a fél vállad. plusz gerincferdülésre se vágyok.

15L (tizedikbe megyek)

2014. aug. 29. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! Azok ti voltatok. :) Mi azokat szóljuk le, akik minden buliban ott vannak és mindig mattrészegre isszák magukat, aztán csodálkoznak, hogy a nőgyógyászból barát lesz...
2014. aug. 29. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Össz-vissz 6 éve ballagtam a gimiből, de nálunk senki nem mászkált ilyen táskákkal, még a divat után loholó lányok sem. Aztán két-három éve már röhögtem azon, hogy gimis lányok milyen nagy felnőtt NŐnek képzelik magukat, amiért retiküllel járnak ISKOLÁBA. Most meg már az általánososok is ilyennel mászkálnak? Jesszusom...
2014. aug. 29. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Akik jól néztek ki, azok népszerűek voltak, és/mert minden buliban ott voltak. :)
2014. szept. 1. 20:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Majd 11.-12.ben jó lesz, de most még inkább iskolatáskát vegyél, ha iskolába jársz.
2015. aug. 18. 21:17
 17/17 anonim válasza:
Ronda ráadásul annyi cucc ami 8.ba kell az nem férne bele
2016. ápr. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!