14 évesnek? (kérdés túl rövid, magyarázat túl hosszú)
Szerintetek az ilyen stílusó táska jó 8.dik osztályba ?
( 3 . táskára gondolok, ilyesmi az alakja csak az enyém az szürke színű)
Első: Hasonlóképp érzek én is.O.o
Nem, nem jó sehanyadik osztályba. Ronda(bár ez csak az én véleményem) de amiért nem ajánlott, az az hogy divatku*vának néznek majd és emellett a kezed is iszonyatosan meg fog fájdulni.
Csatlakozok, már lassan gáz lesz az iskolatáska. Én se sportos hátizsákot hordok, de érdekes módon be tudtam szerezni egy elegáns hátitatyót. Na mindegy.
Ez egy divattáska. Ha eelférsz benne és nem szakad le a vállad, akkor tőlem hordjad, de én biztos nem járnék ezzel iskolába.
Iskolába nem kézitáskával kell járni, hanem sulitáskával, de mindegy...
Csak a divatmacák hordanak ilyen táskákat suliba, aztán majd csodálkoznak, ha fáj a kezük/válluk/hátuk és gerincferdülésük lesz.
Basszus, fiatal vagyok én is, de még gimibe sem mászkált nálunk senki ilyen sz.rokkal.
#1 vagyok
az egyik osztalytarsam ikyenbe viszi a cuccait es az a helyzet hogy mindenki k.r.anak latja, es tenyleg csak magadnak tennel' rosszat' mivel elegge kenyelmetlen. en valojaban most is egy budmilos taskat vettem, ami nekem tetszett, es ha csak azert akarsz ilyen taskat hogy meno legyel, akkor inkabb ne! nem a taska teszi az embert!
es meg gimiben is sokan hordanak hatizsakot. szinte majdnem mindenki. nezz korul szerintem,hatha talalsz valami kenyelmesebb taskat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!