Fiúk-lányok! Mit gondoltok a fehér hajról?
Nagyon tetszik, szívesen festeném fehérre az egészet - oldalt fel van nyírva és ott már fehér :) De nem fogom, mert el se tudom képzelni, mit tenne az amúgy is vékonyszálú, nem túl dús hajammal. Borzasztó agresszív dolog, akár egyszerre, akár több alkalommal, nayon megviseli a hajat, és sok esetben egy szürkés vattacukor állagú maszlag az eredmény. Persze láttam már gyönyörű fehér hajat én is. De sokban függ a hajad jelenlegi állapotától.
Ha az utcán ilyennel jönnék szemben, szerintem bátorítóan rámosolyognék az illetőre, vagy pl. olyan helyzetben (fesztiválon, ha mellettem ülne a buszon, stb) megmondanám neki, hogy király a haja, mert én is jó néven veszem. Ha én bámulok is valakit, akkor az nem negatív dolog.
Tehát gondold át, de nagyon szép :D
16/L
Előbb-utóbb mindenkinek fehér lesz :)
A valóságban még nem láttam senkit, akinek fehér haja lenne, csak agyoneffektezett fotókon, úgy meg természetesen jól nézett ki. De ha valaki egyébként is szép, akkor ez sem hiszem, hogy rontana rajta, tényleg animés kinézetet adna, ahogy azt az egyik válaszoló már írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!