Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér ing, rózsaszín, barack...

Fehér ing, rózsaszín, barack színű kendővel, színes nadrágokkal, szoknyákkal. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenre gondoltam, de nem szatén inggel, egyszerű mattal.

Hozzá szép barackszínű nadràg, esetleg sötét farmer. Fehér nadrág pedig rózsaszínű inggel.

Mit gondoltok eléggé elegàns irodába?

2014. ápr. 6. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem bájos és tavaszias. Hord bátran! :)
2014. ápr. 6. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kép olyan ballagás-szerű...
2014. ápr. 6. 16:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy végig nézve az üzletek elegáns ruhák kínálatán, azt látom hogy vagy csúnya (csinos karcsúsított blúz mell részére rápakolnak hatalmas fordokat, állig felérnek) vagy pedig ami tényleg szèp az nagyon drága. Mivel szeretem a kendőket, ezt gondoltam ki.
2014. ápr. 6. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz...Vehetsz hozzá fel színes,mintás blézert...ami megy a nadrághoz vagy sötétebb színben mint a blúz...Kendőből,sálból elegánsabb a selyem...de lehet más is...lényeg,hogy kitűnj vele... (:
2014. máj. 10. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!