Valaki megtudja állapítani, hogy milyen színű pirosító állna nekem jól? (barack, rózsaszín, vagy piros)
Hófehér bőröm van, extravilágos zöld szemem, és középbarna hajam. Gyakorlatilag csak fehér/drapp/halvány rózsaszínt hordok.
köszönöm..nem tudom melyik a szép.
:]
(Alverde mellett döntöttem egyébként)
Inkább kerek.
(ha tudsz segíteni, előre is köszönöm:)
Nem tudom, igazából még sosem volt rajtam pirosító. Csak mindig megkapom, hogy úgy nézek ki mint aki most szökött a Walking Dead castinjáról, olyan sápadt vagyok.:D Szóval úgy döntöttem, beruházok egyre.
Akkor barack lesz, köszönöm.:]
A sötét színek/barna,bronz,stb/(persze megfelelő helyen használva) vékonyítják az arcot,kissé "beesett" lesz,míg az élénk színek/piros,rózsaszín,stb/ kiemelik,kerekebb hatást keltenek.Úgyh ajánlanám neked a picit sötétebb színeket.De nézz videót a helyes használatról.
Ha mindenképp világos színt akarsz,ne kenj túl sokat,mert nem lesz túl szép az összhatás. :)
1-es voltam
Köszönöm, hasznos volt:)
Akkor rózsaszín/barack lesz, mert beesett arcom van, hiába kerek a formája. Jó tudni, hogy ez javít rajta, mert ijesztő a látvány néha.:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!