Mit gondoltok a barnásabb börröl? (Írjatok nemet és kort is, légyszi! )
Most akkor neked milyen színed is van???
Egyébként nincs gond a barna bőrrel amíg nem túlzás. Mert a szolisqrva az túlzás...DE egy egészséges nyári lebarnulás nekem is mindig van, bár én amúgy se vagyok hófehér. Kiskoromba az voltam, mostmár alapból kicsit barnább vagyok.
A fehér bőr sokkal szebb, mint a barna/sötét. Olyan "hűvös" és előkelő. Ha meg sötét hajjal párosul, úgy még szebb (mondom ezt én, aki szőke :D). Csodálattal és ámulattal nézek az ilyen típusú lányokra/nőkre.
Nézz csak rá Dita von Teese-re
vagy Liv Tyler-re
Nem mondhatod, hogy nem szépek :D
Maximum a szoliszökevények meg a selyemrambók szólnának meg érte, de az ő véleményük meg kit érdekel?
24L
Előző: Én is szöszi vagyok, de irtózok az ilyen kinézettől :D
Pont azét mert hűvös, előkelő. Nincs meg benne az a nyitottság, közelség, barátságosság, inkább olyan elutasító és lekezelő tud lenni egy ilyen kinézet.
Dehát kinek mi:)
Én szőke kicsit barnásabb bőrű vagyok, de nem szoliszökevény. Mindenkinek más jön be.
Egyébként az első amit linkeltél kifejezetten visszataszító számomra de a 2. tényleg szép.
attól függ, mitől barna :) mert ha cigány vagy szolissárga, akkor KIZÁRT
ha szép nyári napbarnított, akkor igen, tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!