Mit gondoltok a fehér bőrű, vörös, esetleg szeplős nőkről?
Fiúk/férfiak. Tetszik nektek ez a "fazon" ?
És most itt nem arra gondolok, amivel sokszor felruházzák ezeket a nőket, hogy a vörös hajú, már csak és kizárólag szexistennő lehet. Hanem külsőre bejön e nektek?
Igen, persze, hogy nem csak a külső alapján választ valaki társat. De az is számít, egy olyan nő nem fog érdekelni, akiben nem vonz valami. A szeplők, a vörös haj, a hamvas, fehér bőr pedig az egyik nagy gyengém, nagyon szépnek találom az ilyen típusú hölgyek többségét. Bár ha a külső mellett nincs meg benne az a plusz, akkor csak a kinézete miatt sem fog érdekelni.
21
háhá én is ígynézek ki :D 13:00
lehet h az az osztálytárad olyann de pl én se vok hisztis inkább fiúsabb :P és én pl kicsitsminkelem magam de nem erősen nem akarok kurv@san kinézni :)
az már jó, ha nem vagy hisztis :)
Szerintem minden nőből ki lehet hozni valamennyire a szépet. Akivel meg nem volt túl bőkezű a természet, tegyen érte. Egy jó haj, smink, ruha nagyon nagyon sokat számít szerintem. Sok olyat, akit jó nőnek neveznek, meg kéne nézni otthon smink nélkül egy kinyúlt pólóban... nagyon ritka, akire így is azt mondják, hogy kur..a jó nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!