Ti hogy oldanátok meg a testnevelés utáni
tisztálkodást?
Figyelt kérdés
Tavaly három tesiórám volt: mindhárom első órában. Utána még maradhattam az iskolában 6-7 órát, ami kellemetlen volt, mivel jól leizzadtam. Egy ideig fürödtem, de ez mégrosszabb volt, ugyanis két darab mosdófülke van, egyiken sincs elhúzható függöny, így csepeg szanaszét a víz (arról nem is beszélve, hogy LÁTNAK) illetve akiknek utánunk van tesije türelmetlenül befurakszik, és ők is látnak. Persze dezodor sokat segít, de ettől még elég idegesítő, hogy ragadok össze-vissza az izzadságtól, totál ki vagyok fáradva.
Ti mit tennétek? Hogyan oldanátok meg ezt az alapvető problémát?
Az tuti hogy nem zuhanyoznék mások előtt... nem tudom igazából, mert én sose jártam tesire. Talán vinnék nedves törlőkendőt és azt használnám... meg dezodor.
2014. aug. 23. 09:54
2/20 anonim válasza:
engem a latnak nem erdekelt, bar az se volt megoldva.
24 fiu, 5~10p szunet, es tenyleg kozbe jott be a kovi csoport, megmondom sehogy, nem tudtal megfurodni, en mosdonal kicsit leoblitettem magambazt kesz...
2014. aug. 23. 09:57
3/20 anonim válasza:
magam, azt kész*
2014. aug. 23. 09:59
4/20 anonim válasza:
Nálunk nem volt alkalom rá, hogy lezuhanyozzunk. Ott rohadtunk egész nap. :/ Dezodor és ennyi.
A pólómmal (amiben tesiztem) töröltem meg magam, hogy azért ne legyek tiszta izzadtság, és az utcai ruhám se legyen olyan.
2014. aug. 23. 10:11
5/20 anonim válasza:
én vittem egy kistörölközőt és szappant vagy tusfürdőt és a mosdó felé hajoltam melltartóban és úgy megmostam kicsit a hónom alját.Ennyi belefér, 1 perc alatt megvan és a legbüdösebb rész is szagtalanítva van.
2014. aug. 23. 10:14
6/20 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit utolsó.
Vigyél kis törölközőt, egy szappant és mosd le magad kicsit a mosdókagylónál. Utána kend be magad dezodorral, meg fújhatsz magadra testpermebet vagy parfümöt, ami tetszik.
2014. aug. 23. 10:51
7/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsokat!
2014. aug. 23. 10:56
8/20 anonim válasza:
Nekünk mindennap van tesink, és 30 lány van egy osztályban. Az öltözőben 3 mosdófülke van, de a 10 perces szünetekben nincs idő arra hogy letusoljunk, 5 percünk van az öltözésre utána jön a másik osztály. Én dezodort szoktam használni, az tényleg sokat segít, de még így se higiénikus a helyzet.
2014. aug. 23. 10:59
9/20 anonim válasza:
Nálunk is mindig első,néha második órában volt a tesi,mondjuk nekem csak jövőre lesz mindennapos.Dezodor,volt ugyan zuhanyzó az öltözőben,de maguk a tanárok mondták,hogy mezítláb semmiképp ne merészkedjünk oda,mert olyan körömgombánk lesz,hogy azt soha nem fogjuk kikezelni.Mi is izzadtak voltunk óra után,de én próbáltam kevésbé aktívkodni,sajnos ezt a jegyem bánta(4-es lettem,nem bukást kell elképzelni),de legalább nem csorgott rólam az izzadtság minden tesióra után.Jövőre nem tudom,hogy fogom megoldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!