Tinik! Nektek hány darab felsőtök, nadrágotok, szoknyátok, pulcsitok, cipőtök van?
Pólóim: kb.20-25db
Nadrágok:3kékfarmer(cső), 1szürkecső, 1feketecső meg egy kockás és egy farmer rövidnadrág.
Pulcsi:4cipzáros-kapucnis. 6sima, hosszú újjú felső
kabát(amit hordok) az 2 db szövetkabát (a többi eladásra, elcserélésre vár)
1Vnas cipő és 1 converse(citromsárga) ez a 2 márkás holmim is van összvissz de nemérdekel.
ennyi. :D
szoknyám jelenleg am. 1 ilyen kötött anyagdarab van, de am. nemhordok szoknyát.>.< majd lehet veszek vmi könyedebb anyagút is, még nemtudom... :/
háát vagy 100 ruhám van.-...de abból csak vagy 10et használok...
nadrág-2
hosszuujjú blúz 4
rövidujjú 19kb
majo-5-6
jááj ahogy leírtad (kérdezö) ,h szertinted mi kéne egy lánynak fiatal korában ... ááá ha anyám is így gondolkodna mint te ...nekünk azért tellik rá de anyám unja, ha vásárolni vonszlom ...magamban nem engede el ...grr ,nem tom miért 15 évesen megbízhatna már bennem ...
nekem 6-7 nacim van
9 rövidujjum
6 pulcsim
3 dzsekim
3 cipom (tornacsuka/ converse)
2 szandálom
2 papucsom
1 magassarkum van
de ezek közül nem mindegyiket hordom, most így állok egy szezonnál többet nem nagyon hordom öket ...szal soxor cserélem át a ruhatáramat ... ne gondoljatok gazdaknak ...mindenemet a ruháimra költök... de azért nagyon szegényse vagyok xD :D :D :D
-30 utcai póló
-2 bulizós flitteres felső
-2 alkalmi felső
-7 cipzáras pulcsi
-3 kardigán
-6 utcai csőnadrág
-2 alkalmi nadrág
-4 rövidnadrág utcai
-1 halásznadrág
-2 strandrajárós rövidnaci
-3 miniszoknya mert nem nagyon hordok szoknyát
-6 dorkó
-1 utcai sportcipő
-1 edzőcipő
-5 balerinacipő
-2 utcai papucs
-2 strandpapucs
-2 csizma (egyik bokacsizma, bézs, magassarkú, másik sima magasszárú hótaposó)
-2 télikabát
-1 tavaszi kabát
-1 mellény
+ tesicucc, tánccucc, edzőcucc, otthoni ruhák, otthoni cipők
amúgy csak azokat írtam le amiket szeretek is hordani mert ezen kívül még van egy csomó amit nem hordok
13/L
előző vagyok leírom a kiegészítőket csak előbb ez nem jutott az eszembe:
-1 övtáska
-2 utcai táska
-1 pakolós táska (tánccuccot hordani)
-1 divatsál
-20 pár zokni
-2 sportmelltartó
-8 merevítős m.t.
-2-3 nejlonharisnya
-ékszerből nem tom. megvan tömve két ékszerdobozom plusz egy szatyor
-smink: 2 szempillaspirál, szemcerkák, szemhéjfesték, alapozó, korrektor, pirosító, körömalkkok (számra semmit nem használok), szemhéjtus stb...
-7 parfüm
-2 vastag öv
-5 hagyományos öv
-5 fejpánt
-4 napszemüveg
ejjha!! :DD
ez igen, előző!
nagyon szép dolog, hogy a szüleid költenek rád, ha megengedhetik. :)
légy hálás ezért a sok szép dologért. :)
(szerintem alapozót, korrektort ne használj. a te korodban minek?? a többi okés) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!