Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tinik! Nektek hány darab...

Tinik! Nektek hány darab felsőtök, nadrágotok, szoknyátok, pulcsitok, cipőtök van?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 15:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

Jelenleg 1 gatya (másik kiszakadt :D ha nem lesz sztrájk, megyek veszek 1et..)

10-11 hosszú ujjú felső

kb 10 rövid ujjú

1 magassarkú csizma

2 magassarkú cipő

1 sportcipő

2010. jan. 15. 16:20
 12/33 A kérdező kommentje:

én felnőtt vagyok, nem tini, nekem még nincs gyerekem, csak kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet mostanában a kamaszok körében. :)

csak mert olvastam egy másik, zsebpénzes kérdésben, hogy ki mennyit kap, sokan írták, hogy a ruhájukat is ők veszik maguknak, háát, szerintem, ha ez így van, akkor az a pénz, amiből gazdálkodnak, bizony édeskevés... :(

mi sajnos elszegényedtünk, pont mire kamaszodni kezdtem, és nagyon szenvedtem, hogy én nem tudtam olyan csinosan, divatosan öltözködni, mint a többiek.

csak két nadrágom volt, jó esetben három, volt 3-4 felsőm, szoknyám egyáltalán nem, 2-3 pulcsim, vagy 4-5 bugyim, ugyanennyi zoknim. de ez a kevés ruhám sem volt valami csinos.

borzalmas volt, főleg emiatt teljesen visszahúzódóvá váltam, és mivel kívülállónak éreztem és szégyelltem magam, mert nem tudtam egy buliba se elmenni, nem volt semmilyen csinos ruhám, így depis is lettem, sőt, a tanulmányi eredményem is leromlott - igen, emiatt.

szerintem az lenne a normális, ha egy ilyen korú lánynak lenne kb. 6-8 nadrágja, legalább ugyanennyi pulcsija, vagy 12 felsője. aki szereti a szoknyát, legalább 4.

cipőből is min. 4-5 pár. és persze nem akármilyen ruhák, nem kell, hogy márkás legyen, de csinosak legyenek, azok pedig nem a legolcsóbbak.

és természetesen tavaszra, amikor ugye, vidámabb színek kellenek, kellenének plusz nadrágok, nyárra pláne, élénk színű szoknyák, más fazonú felsők, topok.

és akkor még nem is beszéltem a sok szép kiegészítőről, amit szintén fontosnak tartok egy fiatal esetében. fülbevalók, nyakláncok, táskák, szép harisnyák, hajbavalók stb.

szóval elég sok pénz, elismerem, és természetesen érthető, ha sok szülő ezt nem tudja biztosítani. :(

2010. jan. 15. 16:28
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Magyarázza már meg valaki, hogy miért pontoznak le, amikor leírom, hogy milyen ruháim vannak!
2010. jan. 15. 17:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha most leírom,hogy a lányomnak 18 színes,mintás harisnyája van akor nagyon lepontoztok?harisnyabolond...a harisnyának szerinte passzolni kell színben a polóhoz/blúzhoz.
2010. jan. 15. 17:34
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Hosszuújjú: 5 db- (nem szeretem a hosszú újjút:))

Pulcsi: 12

Rövidújjú: 20-30

Cipő: 3 tornacipő 2 bokacsizma (téli) és 1 hosszú szárú csizma

Nadrág :16

Bugyik: kb 50 belltartók: 20-25

2010. jan. 15. 17:42
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

farmer: 4db

pólo: kb.8-9

hosszujju:kb.4-5

szoknyát nem szeretem az nincs :D

cipö: amiben most télen járok az 2

kardigán: 4db de csak 2öt hordok rendszeresen :D

2010. jan. 15. 18:24
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Felsőből rengereg van, mert mániás vagyok. A rengeteget olyan 40 db körül értem.

Nadrág: 6

Szoknyám nincs, mert egyáltalán nem hordok.

Pulcsi: 4

Cipő: 1

2010. jan. 15. 18:31
 18/33 anonim ***** válasza:

Nem tudnám még fejben sem megszámolni mennyi ruhám van,de csak nagyon kevés amit hordok/szeretek is ezekből. Nem éppen vagyok már tini,de akkoriban sem volt ez másképp. Kedves kérdező egyébként azóta hogy állsz a ruhákkal? Saját keresetből behoztad már a "lemaradást"?:)

Más: Már többször akartam kérdezni,ti honnan tudjátok ha lepontoznak? Én nem is figyelem. Ha csökken a százalék?

2010. jan. 15. 18:57
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

nadrág:4 amit rendszeresen hordok

póló: 13

pulcsi: 9

cipők: 1 csizma + 1 sportcipő

1 kabát

2 sál

kábé ennyi..

2010. jan. 15. 21:31
 20/33 A kérdező kommentje:

most sincs sok, kb. 8 felső, 4 nadrág, 3 pulcsi, 3 cipő, de ez már az én választásom. ezek amúgy csak a téli cuccaim. vehetnék többet is, de már egy ideje gyűjtöm a pénzt, csak minimális összeget költök magamra. igazából már nincs is rá igényem, sajnos, lehet, hogy kiölték ezt belőlem, mert akkor kellett volna, amikor igazán szerettem volna, kamaszkoromban, amikor ez komoly gátlásokat okozott. volt olyan időszakom pár éve, mikor kb. 2x ennyi ruhám volt, de az volt a maximum.

minden szezonban felfrissítem a ruhatáram, de ettől függetlenül azért keveset vásárolok.

fülbevalóm van a legtöbb. :D kb. 15. (ami szintén nem sok)

2010. jan. 16. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!