Mit tegyek h másnak lássanak?
Figyelt kérdés
az a helyzet h régebben kövér voltam de most már fogytam 10 kilót és így a nagy átlagba tartozok súlyilag. Csak az a gáz h az az osztályomban lévő fiúk még mindig azt hiszik h 10 kilóval kövérebb vagyok és úgy is kezelnek......:$ azt szeretném elérni h úgy kezeljenek mint a többi lányt.2010. jan. 14. 17:52
1/8 anonim válasza:
Ha már nicns rajtad semmi felesleg, akkor vegyél fel egy oylan ruhát, ami a leginkább az alkatodhoz illik, és feszes, kiemeli a karcsúságod.
Ismerős a helyzeted, bár nekem nem a súlyommal kapclsatban, hiszen nekem éppaz hogy híznom kéne, de sokszor kerültem már iylen esetbe.Eléggé szar:S
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippet de már eddig is megpróbáltam kiemelni az alakomat övekkel meg ilyenekkel és feszes pólókat hordtam.......és téll szar érzés
2010. jan. 14. 18:15
3/8 anonim válasza:
Akkor mért érdekel, hogy úgy kezelnek, mint egy nagy darab valakit? Ha nem vagy az, akkor nem kéne, hogy érdekeljen... És télleg ne érdekeljen már! :) Szép vagy, fiatal, karcsú... :)
4/8 A kérdező kommentje:
igazad van de azért egy kicsit mégis idegesít h h néznek rám....:$
2010. jan. 15. 14:25
6/8 A kérdező kommentje:
14
2010. jan. 20. 18:51
7/8 anonim válasza:
akkor mindjárt itt a középsuli igaz?:)új hely, új környezet és új emberek...minden rendben lesz, ne aggódj:) az új oszt.társak úgysem fogják tudni, milyen voltál ezelőtt, de ha tudnák is, ők úgy fognak megismerni, amilyen most vagy:)és senki nem fog úgy kezelni, mint amikor kövérebb voltál:)
fel a fejjel:)
8/8 A kérdező kommentje:
oké köszi
2010. jan. 21. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!