Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez másnak is így van? S:

Ez másnak is így van? S:

Figyelt kérdés

Hát.. ne nevessetek ki légyszi lehet hogy hülye kérdés de engem érdekel.. szóval

alapból nem vagyok kövér, olyan átlagos.. de hogyha leülök, a combom kb kétszer akkora lesz mint amúgy, és úgy már hájas disznó :( Ez mindenkinek így van?? Nem az alapján kell nézni? Ti nem mondjátok egy ilyenre hogy gusztustalan kövér? :(((

2011. júl. 28. 20:28
1 2
 1/16 anonim válasza:
ez mindenkivel így van. én is átlagos alkatú vagyok és velem is ez van. de még olyan barátnőm is van aki aerobikozik és még az ő combja is ilyen pedig ő csak izom és csont :D
2011. júl. 28. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ez normális , mindenkinek ilyen...
 3/16 hot_kiss ***** válasza:

Ha leül az ember, akkor a comb alakja megváltozik, úgymond szétterül, ezért látod hájasnak magad.

Ez mindenkinél így van, ettől nem leszel hájas disznó.

4/16 A kérdező kommentje:
huhh, köszi, most komolyan megnyugtattatok:) akkor remélem ezért nem látnak kövérnek mások.
2011. júl. 28. 20:38
 5/16 anonim ***** válasza:

nálam is ez a probléma :D

csak + én rendesen is híztam az elmúlt hetekben :S

amúgy nyugi,nem fognak kövérnek látni :)

2011. júl. 28. 20:51
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi, tényleg :) írhattok még, jólesik tudni hogy mindenkinek így van :D mondjuk egyébként én úgy vettem észre hogy azoknak akiknek tényleg nincs fél kg túlsúlyuk se azoknak nem.. de hát annyira nincs sok olyan :)
2011. júl. 28. 20:53
 7/16 A kérdező kommentje:

nah várjatok :D (remélem lesz még válaszoló)

csináltam gyorsan képeket, ilyen előtte-utána :D

TUDOM hogy sz@r minőség, de most csak így gyorsan >.< szóval ez a combom :D 1. nem szétterülve 2. szétterülve (mondjuk gondolom ez egyértelmű)

[link]

[link]

2011. júl. 28. 21:10
 8/16 A kérdező kommentje:
ja igen a kérdés még áll a képekkel kapcsolatban is :) hogy akkor ugye nem szörnyű? :)
2011. júl. 28. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
hat ez egyaltalan bnem köver:)
2011. júl. 28. 21:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát ez a nagy többséggel így van. Ha elég izmos vagy, akkor kevésbé, ha plöttyedt vagy amúgy is, akkor nagyon. De felülnézetből ijesztőbb a kép, pl. a hasadat is óriásinak látod, ha nem is az. :D Ne ezen parázz, inkább menj, fuss pár kört, és akkor még tettél is a helyzet javulása érdekében. ;) De szerintem normális ember nem ezt fogja figyelni rajtad, nyugi. :D Ha meg elég bolond hozzá, akkor jobban elfoglalja saját maga.
2011. júl. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!