Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez másnak is így van? S:

Ez másnak is így van? S:

Figyelt kérdés

Hát.. ne nevessetek ki légyszi lehet hogy hülye kérdés de engem érdekel.. szóval

alapból nem vagyok kövér, olyan átlagos.. de hogyha leülök, a combom kb kétszer akkora lesz mint amúgy, és úgy már hájas disznó :( Ez mindenkinek így van?? Nem az alapján kell nézni? Ti nem mondjátok egy ilyenre hogy gusztustalan kövér? :(((

2011. júl. 28. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem is pont ilyen :D

csak az enyém is löttyedt,meg nem is foglalkoztam most magammal,hogy épp mikor,mit eszek :D

szóval nyugi,sportolj,fuss vagy ússz,biciklizz és sokkal szebb lesz :)

jövőhéttől én is fogok járni szerencsére,mert pl. engem nagyon zavar rövidnadrágot se merek felvenni :S

2011. júl. 28. 21:33
 12/16 A kérdező kommentje:
azért kicsit megijesztettetek :D löttyedt? :( hát mondjuk szerintem is löttyedt kicsit :) nem sportolok, de már 1-2 hónapja minden nap (de minimum hetente 5ször) naponta szobabiciklizek 1 órát. :) eddig még nincs semmi hatása, lehet feladom :(
2011. júl. 28. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor lehet rosszul láttam,bocsi :D

mert kb. ilyen az enyém,sőt talán még nagyobb is és nekem löttyedt,de persze nem általánosítok :) ne haragudj,de amúgy ne add fel amúgy eddig még senki se halt bele a sportba szóval egy héten 2x vagy 1x eljárhatsz,és nem akartalak le kövérezni,ha véletlenül az jött le bocsi

2011. júl. 28. 21:46
 14/16 A kérdező kommentje:
neem, dehogy, épp ez az hogy én is löttyedtnek látom :) itthon szobabiciklizek, csak nagyon kényelmetlen, mert mindig reggel kell elintéznem pedig reggel mennék el itthonról :( és így nyugodtan se tudok aludni meg semmi mert tudom hogy fel kell kelnem, stb. és azért gondolkoztam azon hogy feladom mert eddig semmi eredménye. lesz egyáltalán eredménye? :(((
2011. júl. 28. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:

ha kitartóan csinálod persze,hogy lesz :)

én egy hétig minden este egy félórát tornáztam itthon akkor még sokkal soványabb voltam és nem is voltam annyira löttyedt,na mindegy egy hétig tornáztam itthon főleg hasizmot és kezdtek lassan megjelenni a kockák,persze én sem voltam kitartó és abba hagytam,de te próbáld nem feladni,hidd el meglesz az eredménye :)

sok erőt kívánok neked hozzá :)

2011. júl. 28. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:

köszönöm :)))

már egy hét alatt? :O tényleg csak ezért aggódok, mert már több hónapja.. nah de nem akarom megint elmondani ..:) remélem igazad van és tényleg lesz eredménye :)

2011. júl. 28. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!