Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarom...

Mit csináljak? Nem akarom hogy így lássanak.

Figyelt kérdés
Sziasztok, Anasztázia vagyok. 15 éves, és van egy nagy problémám. Szőrös a hasam nagyon. Borotváltam mindig és már nagyon erős a szőrzet rajta. És hosszú. Mit tegyek? Nem akarom hogy lássanak így. A melleimen is észrevettem 6-7 szőrszálat. Az is hosszú és sötét. Mit tegyek? Epiláltam is már de ugyanúgy visszanőtt.
2011. júl. 22. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:

szia

ne aggódj, nekem is ilyen

de szerintem te ki fogod nőni amint befejeződik a pubertás

én epillálom

leszedem hetente kb és nem látszik

tedd te is ezt, a borotvát felejtsd el!!!! csak több lesz

2011. júl. 22. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
A melledről egy szemöldökcsipesszel kiszedheted könnyedén. A hasadon pedig, esetleg szőkítheted.
2011. júl. 22. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
De ne borotváld, semmiképpen, mert attól sokkal erősebb lesz!
2011. júl. 22. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De a hasamon már nagyon sok van. Már szinte félelmetes!
2011. júl. 22. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
A hasamon nekem is vannak fekete szőrszálak, a mellemen is néhány, általában csipesszel kiszedem őket, némelyik már vissza se nő. Egy idő múlva ritkulni fognak :) Epiláld tovább, és ritkulni fognak neked is.
2011. júl. 22. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Okés. Köszike. Remélem tényleg ritkul mert katasztrófa ami ott van. Vetkőzni sem merek senki előtt. Éppen gondolkoztam hogy mi lenne ha kellene ultrahangot csinálni. Az nagyon cikis lenne nekem.
2011. júl. 22. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
gyanta -.-"
2011. aug. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!