Nagyon gáz a magasságom?
Ne aggódj!
Nekem van két lányismerősöm, akik huszonkét-négy évesen még nálad is alacsonyabbak, kb. 1.52 magasak. :)
Hátrányod nem származik az ilyesmiből, bár egy kicsit körülményesebb lehet a ruha- és cipőválogatás [habár, úgyis sok a kínai ruha, ők pedig átlagosan ekkorák, ergo... ekkora ruhákat gyártanak ;)].
Másodsorban, volt már, hogy hirtelen megnyúltál az utóbbi pár évben? Mert ahogy elnézem, sok lány, mielőtt megjön az első menstruációja, előtte pár hónappal sok centit nő, hirtelen.
Egyébként nőhetsz még, változhatsz huszonpár éves korodig. Sőt.
És kérlek, ne lógasd az orrod, mert én pl. kifejezetten kedvelem (Mármint... én sem vagyok egy égimeszelő. Szóval eseteim az alacsonyabb, pl. szőke lányok :D) a pici lányokat.
Éppolyan lányosak, nőiesek tudnak lenni, mint a többiek. :)
mi hátrányod származna belőle?
nekem származik hátrányom, 178 cm vagyok, és mind nadrág téren, mind pasi téren hátrányom van.
és még nőhetsz, 15 éves vagy.
ja és majd ha elkezdesz idősebb korodban, pár év múlva magasabb sarkú sipőt hordani, néha (nem kell állandóan, mert tönkrevágja a lábad) akkor plussz centik lesznek
és hát a pasik terén, lehet válogatni, nem kell azon agyalni, hogy na melyik magasabb nálad :D
utolsó vagyok, egyébként Eva Longoria is 157 és származik bármi hátránya belőle? sztem nem
ruházattak is lehet egy kicsit csalni, úgy kell öltözni, hogy optikailag úgy hasson , mintha magasabb lennél :D
én se vagyok sokkal magasabb, 163 cm és én már 21vagyok,nem nagyon fogok nőni, de nem származik hátrányom belőle, legalábbis ne vettem észre. Mondjuk annyi,h nem mehetek modellnek-mondjuk nem is célom :)
Ha téged zavar,vegyél fel magassarkút :)
én tőled nem sokkal vagyok fiatalabb, 173-174 magas vagyok, és szégyenlem :( Nem merek magassarkút felvenni,nem vészes sarkút sem, mert így is zsiráfjánynak hívnak:S
Szívesebben lennék alacsony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!