Mit gondoltok erről a hajszínről?
Ma festettem be a hajam, Garnier Color Naturals - Jeges Gesztenyebarnát használtam. Szőkésbarna hajam volt ezelőtt.
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt a hajfestéket:
Nekem nagyon szimpatikus volt, igaz sejtettem, hogy a többi drogériás festékhez hasonlóan ez sem lesz olyan mint
ami a dobozon van, de hogy ennyire elüt a két szín nem gondoltam. Valami sötét padlizsán féle, feketés, erősen bordós-vöröses árnyalatú hajszínt kaptam.
Ilyesmit szerettem volna:
Ilyenre számítottam:
Ilyen lett:
Ti mit gondoltok? Bejön ez a szín? Én egy kicsit leblokkoltam mikor megszárítottam és olyan színt kaptam
mint a képen, kicsit talán vörösebbet de kb ugyanilyen,
és ahogy kopik szerintem vörösödni fog. Annyiból talán jobb (anyukám szerint), hogy nem annyira "tömeghaj" mint
a barna. Mondjuk én még nem tudtam megbékélni vele.
A sötétzöld szemeimhez eléggé furcsán mutat és nem túl természetes. 18/L
Nekem nem tetszik, de az sem amit szerettél volna.
Az mondjuk egyértelmű számomra, hogyha 4.15 számú vörös-lila tartalmú festéket veszel akkor véletlenül sem az lesz az eredmény mint a dobozon... mert az egy másik szín, amiben nincs is lila.
Ezért kell fodrászkellékesben vásárolni... meg utánaolvasni hogy mit jelent a számozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!