Mit gondoltok erről a hajszínről?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, de érdekelne a véleményetek! :) Ti megcsináltatnátok? Vélemény? :)
2013. jan. 22. 22:00
1/13 anonim válasza:
szerintem jó,én nem csináltatnám meg,de csak azért mert a feketén kívül miden kikopik a hajamból
2/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Nekem tetszik és ha jól állna meg is csináltatnám, de elég ergya fejem lenne ilyen hajszínnel.
3/13 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy aki ilyen hajat csináltat, annak szinte mindig jobban áll a barna/szőke/fekete, vagy ami az eredeti hajszíne. De igazából nem néz ki rosszul, ha tetszik neked és szerinted jól is állna, akkor csináltasd meg. 19/F
4/13 A kérdező kommentje:
:D:D jófejek vagytok :')
én is ettől tartok...hogy nem fog jól állni :D
mondjuk nekem is ilyesmi színű a bőröm meg a szemem is, mint Ariana-nak, szóval annyira csak nem lehet rossz. :) Mennyi idősek vagytok? Én 18.
2013. jan. 22. 22:09
5/13 A kérdező kommentje:
Ez én vagyok! :) Az én kezemben vannak a gumicukrok... :D Szerintetek hogy állna?
2013. jan. 22. 22:12
6/13 anonim válasza:
18 éves lennék, simán bevállalnám. Most, 26 évesen már nem, attól félnék, hogy kicsit közönségesnek tűnnék vele, a ruháim sem elég merészek hozzá.
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
ez nem ugyanaz a lány :) ő Ariana Grenada és ez a lány közel sem ő :DDD
2013. jan. 22. 22:24
9/13 anonim válasza:
így kép alapján szerintem neked nem állna jól, mert nem csak a haj és bőrszínen áll vagy bukik a dolog, hanem akár hiszed, akár nem, magán az arcformán, arcberendezésen, tehát orr, száj, szem, szemöldök, ilyesmik. de lehet csalóka a kép.
10/13 A kérdező kommentje:
linkeljek még párat?:)
2013. jan. 22. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!