Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a fekete hajszín...

Mit gondoltok a fekete hajszínről?

Figyelt kérdés

Barna bőröm,barna szemem és alapból sötétbarna hajam van.

Szeretnék valami újítást és mivel a szőke nem áll jól,vörös már voltam,így most szeretném kipróbálni a fekete hajszínt!

Először csak kimoshatóval szeretném befestetni,mert hogy ha mégsem áll jól,akkor ki tudjam mosni.

Szóval szerintetek befestessem?

Üdv!

2010. máj. 10. 14:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja és még annyit,hogy nem olyan vagyok,mint a manapság látható fekete hajú lányok,mert:

-nem hordok convers et

-nem vagyok ez a retro stílus

-nincs feketére szolizott bőröm

-nem vagyok ribi

(ja és bocs azoktól,akik így néznek ki,de nem "olyanok")

Szóval ne ilyennek képzeljetek el!

:D

2010. máj. 10. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp színezővel csináld,mert a fekete festéktől nem szabadulsz meg egykönnyen.
2010. máj. 10. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Probáld, ha kimosható nincs mit vesztened! :)

Nekem 4 éve fekete. :)

Bár nekem világos a böröm. :)

"-nem hordok convers et

-nem vagyok ez a retro stílus

-nincs feketére szolizott bőröm

-nem vagyok ribi "

Ès ezek sem illenek rám :P :)

2010. máj. 10. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy nagyon öregít. Pláne a kékesfekete. Meg eléggé roncsolja is a hajat. Annyira nem, mint a szőkítés, de azért eléggé.
2010. máj. 10. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 3évig volt fekete hajam, de nagyon nagyon unalmas tud lenni...Alapvetően akkor épp a "vessük meg a márkát, járjunk turkálóba, legyünk hippik" korszakomat éltem :D És meguntam. Öregiteni öregit valamennyit de van akinek jól áll. Csak hamar megfogod unni szeritnem.

17L

2010. máj. 10. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia a Barátnőm is olyan fekete hajfestéket jön ami állítólag x mosás alatt kijön, de nem jött csak kopott meg fakult, úgy hogy vigyázz vele
2010. máj. 12. 18:53
 7/11 pinky1981 válasza:
Mit szólnál egy szép csokoládébarna színhez ? Szerintem sokkal szebb, mint a fekete.
2010. máj. 12. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16 éve fekete a hajam. Már annyira sötét fekete,hogy mindenki kérdezgeti,festem..?!

Miért unná meg hamar? A szőkét vagy a sajátját nem unná/unja?:D Egyébként tényleg nem könnyen szabadulsz meg a fekete festéktől és ha nem eredetileg fekete a hajad,akkor bizony tényleg öregít:S

2010. máj. 12. 20:30
 9/11 anonim válasza:

Próbáld ki de csak is színezőt használj, mert a fekete festék nagyon roncsolja a hajat és a fejbőrt is.

Én alig tudtam tőle megszabadulni fejbőr ekcémát kaptam tőle és kihullott a fele hajam. Azóta nem tudok hajfestéket használni csak színezőt, de attól is bekorpásodik a hajam.

De imádtam a fekete hajat! Hiányzik is nagyon :-((

2010. máj. 12. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 4 éve fekete, elöször nekem is kimoshatos volt, egy hónap alatt kikopott.

Egyáltalán nem roncsolta eddig a hajam,

és öregiteni se öregit.

2010. máj. 13. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!