Mit gondoltok a fekete hajszínről?
Barna bőröm,barna szemem és alapból sötétbarna hajam van.
Szeretnék valami újítást és mivel a szőke nem áll jól,vörös már voltam,így most szeretném kipróbálni a fekete hajszínt!
Először csak kimoshatóval szeretném befestetni,mert hogy ha mégsem áll jól,akkor ki tudjam mosni.
Szóval szerintetek befestessem?
Üdv!
Ja és még annyit,hogy nem olyan vagyok,mint a manapság látható fekete hajú lányok,mert:
-nem hordok convers et
-nem vagyok ez a retro stílus
-nincs feketére szolizott bőröm
-nem vagyok ribi
(ja és bocs azoktól,akik így néznek ki,de nem "olyanok")
Szóval ne ilyennek képzeljetek el!
:D
Probáld, ha kimosható nincs mit vesztened! :)
Nekem 4 éve fekete. :)
Bár nekem világos a böröm. :)
"-nem hordok convers et
-nem vagyok ez a retro stílus
-nincs feketére szolizott bőröm
-nem vagyok ribi "
Ès ezek sem illenek rám :P :)
Szia!
Nekem 3évig volt fekete hajam, de nagyon nagyon unalmas tud lenni...Alapvetően akkor épp a "vessük meg a márkát, járjunk turkálóba, legyünk hippik" korszakomat éltem :D És meguntam. Öregiteni öregit valamennyit de van akinek jól áll. Csak hamar megfogod unni szeritnem.
17L
Nekem 16 éve fekete a hajam. Már annyira sötét fekete,hogy mindenki kérdezgeti,festem..?!
Miért unná meg hamar? A szőkét vagy a sajátját nem unná/unja?:D Egyébként tényleg nem könnyen szabadulsz meg a fekete festéktől és ha nem eredetileg fekete a hajad,akkor bizony tényleg öregít:S
Próbáld ki de csak is színezőt használj, mert a fekete festék nagyon roncsolja a hajat és a fejbőrt is.
Én alig tudtam tőle megszabadulni fejbőr ekcémát kaptam tőle és kihullott a fele hajam. Azóta nem tudok hajfestéket használni csak színezőt, de attól is bekorpásodik a hajam.
De imádtam a fekete hajat! Hiányzik is nagyon :-((
Nekem 4 éve fekete, elöször nekem is kimoshatos volt, egy hónap alatt kikopott.
Egyáltalán nem roncsolta eddig a hajam,
és öregiteni se öregit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!