Bratilla kérdése:
Fiúk, lányok! Az ilyen hajszínről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Barna hajam van eredetileg, de az ilyesmi hajszín már olyan régóta tetszik, csak nem tudom, hogy állna. Világos bőröm van és zöldeskék szemem. Szerintetek?
2013. nov. 1. 21:11
1/6 anonim válasza:
nekem jelenleg ilyesmi arnyalatu a hajszinem csak en meg szeplos is vagyok:3 ,a leirtakbol szerintem passzolna neked is:)
2/6 anonim válasza:
Nagyon izgalmas, tetszik! Az első képen levő csajszi egyébként is bejön :)
31/F
3/6 anonim válasza:
Éljenek a vörös csajok!
#1: elkeltél már a szeplőiddel együtt? Ha nem csak szólj.
4/6 anonim válasza:
Szép, de ezek a narancsosabb árnyalatok nekem pl nem állnak jól, pedig nekem is világos bőröm van és zöld szemem. Nekem a hidegebb árnyalatok állnak jól, egy sötétebb rubinvörös jött be végül. Azt nézd meg, h a hideg vagy a meleg árnyalatok állnak-e jobban, meg h melyik évszakba tartozó típus vagy inkább.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Húú, ezt az évszakos dolgot én soha nem tudtam eldönteni magamról, hogy hova tartozom.
Viszont a sötétebb vörös haj, szerintem nekem nem állna jól, vagy hát nem tudom, de ha már vörös, akkor én ilyesmit szeretnék. :)
2013. nov. 1. 21:52
6/6 anonim válasza:
csakis hajszínezővel próbáld először. Ha tetszik mehet rendes festék is... a vörös baromi makacs az életbe nem szeded ki ha egyszer belevitted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!