Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl kövér vagyok?

Túl kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Kb. 160-163 cm vagyok és 62kg. Éppen fogyásban vagyok, két hónapja kezdtem egészségesebben élni + valamennyit mindig mozgok egy nap (jó néha kimaradnak napok de másnap viszont akkor többet mozgok). Kevesebbet is eszek, legalább is kisebb adagokat. Ezalatt a 2 hónap alatt 5 kilót fogytam és még szeretnék egy 3 kilót leadni, viszont sokmindenki azt mondja hogy így most sokkal jobb alakom van és itt jó lenne megállni. úgyhogy nem tudom eldönteni hogy akkor most fogyjak vagy ne:/. A lábam elég izmos a lovaglástól. A képen a jobb oldalira eléggé hasonlítok alkatilag:

[link]

Tudnátok tanácsot adni hogy most akkor jó vagyok így vagy még kéne egy kicsit leadni (?).

14/l

2014. aug. 8. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Erősnek érzem a "csak a kutyák játsszanak a csontokkal" dolgot, de tény,hogy nem kell mindenkitől elvárni azt, hogy sovány legyen, meg kéne tanulni, hogy létezik normális testalkat is(nem sértésnek szántam a vékony lányoknak), illetve csak azért mert valaki a 45-50 kilós lányokat kedveli nem kell mindenkit abban a hittben ringatni, hogy csak az a szép aki nagyon vékony.
2014. aug. 10. 09:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, bátorításokat, gratulációkat, tanácsokat, biztos megfogadom:) azoknak pedig gratulálok akik jelentős sikereket értek el:D

Mondjuk az 50 kg szerintem is már nagyon kevés lenne nekem mert nem olyan alkat vagyok:) az 58 kiló a végcél:))

én is széles csípőcsonttal rendelkezem, úgyhogy soha nem leszek vékony de meg leszek elégedve a késöbbi eredménnyel:))

Mégegyszer köszönöm a válaszokat most azért megnyugodtam:D

2014. aug. 10. 12:05
 13/14 A kérdező kommentje:
De aki kér annak küldök képet privibe mert gondolom úgy könnyebb megállapítani... csak légyszi nevet majd mondjatok mert nem akarok ismerősbe belefutni:)
2014. aug. 13. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Szépen le 0 százalékoztak, elvesztettem a 90-em, és még csak nem is értem miért :d

Nekem küldhetsz egyébként képet, név nem sokat segít, inkább mondom, hogy 17 éves vagyok és borsodi, ha gyanús, hogy ismerhetlek akkor megírom priviben a nevem :)

2014. aug. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!