Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl kövér vagyok?

Túl kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Kb. 160-163 cm vagyok és 62kg. Éppen fogyásban vagyok, két hónapja kezdtem egészségesebben élni + valamennyit mindig mozgok egy nap (jó néha kimaradnak napok de másnap viszont akkor többet mozgok). Kevesebbet is eszek, legalább is kisebb adagokat. Ezalatt a 2 hónap alatt 5 kilót fogytam és még szeretnék egy 3 kilót leadni, viszont sokmindenki azt mondja hogy így most sokkal jobb alakom van és itt jó lenne megállni. úgyhogy nem tudom eldönteni hogy akkor most fogyjak vagy ne:/. A lábam elég izmos a lovaglástól. A képen a jobb oldalira eléggé hasonlítok alkatilag:

[link]

Tudnátok tanácsot adni hogy most akkor jó vagyok így vagy még kéne egy kicsit leadni (?).

14/l

2014. aug. 8. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fejlődésben vagy,változik még a tested.Az jó ha sportolsz:) Ne aggódj,nagyon csini vagy!
2014. aug. 8. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Növésben vagy, ilyenkor nem ajánlatos diétázni, amúgy ha megnézed akkor a testtömeg indexed is normális. Ha úgy érzed, hogy fogynod kell sportolj, de szerintem nincs rá szükséged.
2014. aug. 8. 22:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez megnyugtató:)
2014. aug. 8. 23:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Kettes a testtömegindex hülyeség. Nem nezi hogy zsír vagy izom-e a súly..

Kérdező te meg egyél normalisan,sportlj és szép alakod lesz. Fiatal vagy.

2014. aug. 9. 00:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de iránymutatónak jó.
2014. aug. 9. 00:41
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Lehet a testtömegindex "hülyeség" és nem mindig pontos, mivel az izom nehezebb mint a szír, stb, de általában, egy átlagos 14 éves lánynak aki se nem élsportoló tele izommal meg ilyenek normális eredményt fog adni.

Kérdező, nem vagy kövér, teljesen normális a súlyod. Gratulálok az eddig elért eredményeidhez, csak így tovább :) Ha úgy érzed, még 3 kiló fogyástól elégedettebb lennél, akkor hajrá. Amit tudok neked ajánlani az az, hogy kiszámolod a BMR meg TDEE számodat, és utánanézel a dolognak. Valamint hagyj pihenő napot, másnap nem kell durvábban edzened, hogy behozd, mert a testednek egy-két pihinapra szüksége van a héten.

Szerintem nem kell direkt a fogyásra menned, élj egészségesen és majd meglátod. 3 kiló amúgy sem olyan sok, tekintve, hogy este és reggel majd' másfél kiló is tud lenni a súlyom között, és eddig 13 kiló mínusszal egy nadrágméret ment le, mert nagyon széles a csípőm, viszont felsőből két mérettel kevesebb is elég, tehát elég relatív...

Sok sikert :)

2014. aug. 9. 10:15
 7/14 anonim ***** válasza:
nem kövér, de túlsúlyos!
2014. aug. 9. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
50 kilónak kellen lenned a 160 centidhez, nyugodtan folytasd, amit elkezdtél.
2014. aug. 9. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
A francot kéne 50kg-nak lennie!! Ez normális nem kövér.. nem kell mindenkinek vaságyastól 20kg-nak lennie! Csak a kutyák játszanak csontokkal! :) teljesen normális a súlyod :) én is 165 cm vagyok 63 kg... 12 kg ment le rólam, és orvos mondta hogy álljak le mert ez már jó! :)
2014. aug. 9. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne túlsúlyos?

Meg kéne találni a különbséget a vékony, normál és duci alkat között, a kérdező teljesen normális súlyú.

2014. aug. 10. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!