Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér vagyok?

Szerintetek nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

IMG_20140808_182628_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Irjátok légyszi a korotokat és a nemeteket!

Oszinten valaszoljatok!

2014. aug. 8. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
nem jó a link.
2014. aug. 8. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom, ne haragudjatok! Itt van ez, hátha jó:)

[link]

2014. aug. 8. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér. Sőt,pont jó!

Se nem anorexiás,se nem kövér!

2014. aug. 8. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy nagyon kover, a hasad inkabb olyan, mint aki epp most evett sokat, nekem kajalas utan szokott igy kinezni:) Amugy az atlagnal kicsit husisabb vagy, de ez meg olyan, hogy sporttal siman le lehet dolgozni;)

16L

2014. aug. 8. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nem sokat látni belőle, sötét és homályos. De van rajtad egy kis plusz. Nem tudom, mennyit eszel mostanság, vagy esetleg menstruálsz-e éppen, de úgy néz ki, mint ami egy kisebb odafigyeléssel lemegy, mert leginkább puffadtnak tűnsz. Tehát, főleg a második kép alapján, nem vészes.

Szóval ha eddig nem tetted meg, akkor csökkentsd a cukros-zsíros dolgokat, egyél sok zöldséget, natúr joghurtot, fehér helyett igazi barna/teljes kiőrlésű magvas kenyeret, sonkát, csirkét, és nem túl sós ételeket. És igyál sok folyadékot, vizet, teát. Ha az emésztésed kicsit lelassul, és jó a vérnyomásod, akkor reggel ihatsz egy kávét akár tejjel. Jó még a zabkása is, vagy a tojás+zabpehely összesütve omlettnek, és persze a gyümölcsök.

A vércukorra jó a króm; ha szokott "jaj de rosszul vagyok, gyorsan meg kell ennem egy tábla csokit"-érzésed lenni, akkor érdemes szedni, mert segít egyensúlyban tartani a vércukorszinted.

2014. aug. 8. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
20/l voltam, bocs, elfelejtettem.
2014. aug. 8. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Kövér semmiképp sem, de duci igen... van rajtad felesleg szerintem, de nem sok. ilyen lötyinek tűnsz.
2014. aug. 8. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, de felesleged van. Nem tudom jársz-e sportolni, mindenesetre nem árthat egy kevés futás esténként a parkban :)

Öltözködésedre figyelj mindenképp jól, sok ruha szabása, mintája vékonyíthat, és így sokszor egy teltebb nő fényévekkel vonzóbb mint egy vékony :)

2014. aug. 8. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
nagyon minőségi kép.
2014. aug. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!