Kövér lány vagyok hogyan rejtsem el magam ruhával legjobban hogy ne zavarjak másokat?
elég kövér és általában mindig nyakig felöltözöm mert nem szép látvány és így másokat se zavarok vele hogy kövér vagyok bár így is néha beszólnak meg fintorogva néznek rám de ennél jobban nem tudok felöltözni
Most nyáron nagyon rossz mert mindig a hőguta kerülget amikor utcára megyek fekete garbóba hosszú nadrágba
Tudtok valami olyan viseletet ami eltakar nem melegít és másokat se zavarok a kövérségemmel?
igen tudom de legalább nem lógnak ki a "sonkácskáim" sehol se mert tényleg nem akarok senkit se zavarni a látványommal :S :((
Azért nem fogyok le mert én szeretek jókat enni finomat és sokat szinte majdnem mindenem :D de imádom és nem is akarom és nem is tudnám abbahagyni
attól még lehet jókat enni, hogy fogyókúrázol
mennyire vagy kövér?
mit sportolsz?
semmit nem sportolok nem szeretek mozogni általában csak fekszem gépezek tv-zek néha barátnőmhöz átmegyek
jó de én sültkrumplit szoktam enni hamburger pizza meg ilyen gyorskaják én csak ezeket eszem meg és nem akarok lefogyni légyszi ezt ne is írjátok
amúgy 168 cm és 115 kg
Én is husis vagyok, és nekem is volt ilyen korszakom hogy huuu hosszú gatya meg pulcsi meg minden semmi ne látszódjon :D de ettől még nem fogok vékonynak látszani.
Megtanultam hogy nem érdekel a külvilág mit mond. De arra odafigyelek hogy olyan ruhát vegyek fel ami az alakatomhoz illik. Pl. soha nem fognak látni miniszoknyába, vagy virslipántos ujjatlanba, de egy csini rövid ujjú térdig érő nyári ruciba bármikor!
Attól hogy kövér vagy még lehetsz csinos! :))
Ha ez a kérdés nem kamu akkor veled komoly gondok vannak. Agyilag főleg, nem ártana egy pszichológus.
Attól meg hogy eltakarod mindened még ugyanolyan gusztustalan hájkupacnak látszol, csak még feltűnősködsz is a fura nyárra nem illő öltözködéssel. Na meg az izzadt, büdös test is külön taszító. Kezdjél már valamit magaddal. Főként magad miatt... hogy ne idő előtt halj meg egyedül valami hosszú lefolyású fájdalmas betegségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!