Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér lány vagyok hogyan...

Kövér lány vagyok hogyan rejtsem el magam ruhával legjobban hogy ne zavarjak másokat?

Figyelt kérdés

elég kövér és általában mindig nyakig felöltözöm mert nem szép látvány és így másokat se zavarok vele hogy kövér vagyok bár így is néha beszólnak meg fintorogva néznek rám de ennél jobban nem tudok felöltözni

Most nyáron nagyon rossz mert mindig a hőguta kerülget amikor utcára megyek fekete garbóba hosszú nadrágba

Tudtok valami olyan viseletet ami eltakar nem melegít és másokat se zavarok a kövérségemmel?

2014. júl. 30. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálsz meg lefogyni? (nem szekálásból kérdezem)
2014. júl. 30. 14:18
 2/13 anonim válasza:
90%
De most attól, hogy felveszel egy síoverált nem leszel 40 kiló. Szerintem célszerűbb lenne elfogadni magadat így. Akit meg zavar az hogy elmondásaid szerint kövér vagy az meg ne érdekeljen.
2014. júl. 30. 14:19
 3/13 A kérdező kommentje:

igen tudom de legalább nem lógnak ki a "sonkácskáim" sehol se mert tényleg nem akarok senkit se zavarni a látványommal :S :((

Azért nem fogyok le mert én szeretek jókat enni finomat és sokat szinte majdnem mindenem :D de imádom és nem is akarom és nem is tudnám abbahagyni

2014. júl. 30. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

attól még lehet jókat enni, hogy fogyókúrázol

mennyire vagy kövér?

mit sportolsz?

2014. júl. 30. 14:34
 5/13 A kérdező kommentje:

semmit nem sportolok nem szeretek mozogni általában csak fekszem gépezek tv-zek néha barátnőmhöz átmegyek

jó de én sültkrumplit szoktam enni hamburger pizza meg ilyen gyorskaják én csak ezeket eszem meg és nem akarok lefogyni légyszi ezt ne is írjátok

amúgy 168 cm és 115 kg

2014. júl. 30. 14:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
tudod, hogy ez nem csak esztétikai probléma, hanem súlyos egészségügyi gondokat okoz?
2014. júl. 30. 14:47
 7/13 anonim válasza:
100%
Hát igen elég komolyakat, érrendszer, szívbetegség stb. De szerintem azért kicsit túlzol ezzel, hogy csak ezeket kajálod... Ha meg tényleg így van akkor szokj le róla és egyél emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszereket is néha-néha :D
2014. júl. 30. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad már a hülyeségedet, fekete garbó, meg hosszúnadrág... abban pont minden sonka látszik, plusz biztos izzadsz és még jó büdi is lehetsz. Vegyél egyenes vonalú, bokáig érő szoknyát, hozzá olyan felsőt, ami úgynevezett "átlapolt" vagy mell alatt húzott, ezek a kismamafazonú egyberuhák is jók lesznek neked. Akkor sem dől össze a világ, ha cicanadrágot húzol jó hosszú felsőrésszel. A hosszúnadrág-garbót hagyd meg őszre.
2014. júl. 30. 14:59
 9/13 amira21 ***** válasza:
100%

Én is husis vagyok, és nekem is volt ilyen korszakom hogy huuu hosszú gatya meg pulcsi meg minden semmi ne látszódjon :D de ettől még nem fogok vékonynak látszani.

Megtanultam hogy nem érdekel a külvilág mit mond. De arra odafigyelek hogy olyan ruhát vegyek fel ami az alakatomhoz illik. Pl. soha nem fognak látni miniszoknyába, vagy virslipántos ujjatlanba, de egy csini rövid ujjú térdig érő nyári ruciba bármikor!

Attól hogy kövér vagy még lehetsz csinos! :))

2014. júl. 30. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kérdés nem kamu akkor veled komoly gondok vannak. Agyilag főleg, nem ártana egy pszichológus.

Attól meg hogy eltakarod mindened még ugyanolyan gusztustalan hájkupacnak látszol, csak még feltűnősködsz is a fura nyárra nem illő öltözködéssel. Na meg az izzadt, büdös test is külön taszító. Kezdjél már valamit magaddal. Főként magad miatt... hogy ne idő előtt halj meg egyedül valami hosszú lefolyású fájdalmas betegségben.

2014. júl. 30. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!