Kövér lány vagyok hogyan rejtsem el magam ruhával legjobban hogy ne zavarjak másokat?
elég kövér és általában mindig nyakig felöltözöm mert nem szép látvány és így másokat se zavarok vele hogy kövér vagyok bár így is néha beszólnak meg fintorogva néznek rám de ennél jobban nem tudok felöltözni
Most nyáron nagyon rossz mert mindig a hőguta kerülget amikor utcára megyek fekete garbóba hosszú nadrágba
Tudtok valami olyan viseletet ami eltakar nem melegít és másokat se zavarok a kövérségemmel?
nem tudom,hogy ez kamu-e vagy sem, gyanítom kamu, de azért válaszolok...
1. NAGYON DE NAGYON EGÉSZSÉGTELEN AMIT CSINÁLSZ!!!
2. nem mások miatt kellene aggódnod, hanem magad miatt..
3. nem kell nyakig felöltöznöd, mert csak izzadni fogsz, gondolom büdös nem akarsz lenni..
4. hordj maxi ruhákat.. ápol és eltakar, bár elég zsák hatása lesz rajtad
Attól is függ, milyen az alkatod. Ha van derekad, akkor azt hangsúlyozd, ha alma féleség vagy, akkor pl. mell alatt gumis, onnantól laza maxiruhákat hordj, ilyenek. Nem kell nyakig felöltöznöd ahhoz, hogy esztétikus legyél. Egy szépen szabott farmer és egy tunika vagy mintás ing esetleg (nem túl feltűnő mintás) tökéletes. És ne érdekeljen, hogy zavarsz-e másokat-egy bizonyos szintig, ha minden második ember megnéz, bizony ideje elgondolkozni, miért lehet ez.
Viszont tényleg nem piszkálódásból, de ez borzasztó egészségtelen, és komoly problémákhoz fog vezetni a jövőben. Lehet, most jól érzed magad meg minden, de azért egy vérvizsgálatra elmennék a helyedben, hogy ott is ilyen jónak mondanak-e mindent. Tapasztalatból tudom, hogy ez nagyon veszélyes lehet, apukám több mint 40 kilót fogyott le, hogy egészséges legyen. Nem kell lemondanod a finom kajákról, csak próbáld meg mérsékelni a szénhidrátbeviteled, ne igyál cukros sz**rokat, a víz is ugyanúgy megteszi. Persze nem ehetsz meg minden második nap egy hatalmas hamburgert ebédre és várhatod, hogy majd lepotyogjanak rólad a kilók, egy kis önemgtartóztatás, odafigyelés meg pár salátaebéd kelleni fog. Egyl sok halat és fehér húst, zöldséget, a sültkrumpli helyett sütőben sült krumplit, mert az nem tocsog az olajtól. Jobban fogod érezni magad, és nem azt mondom, hogy modellalkatra kell fogynod, de a hozzáállásodon változtass. Ne legyél elégedetlen magaddal sose, de lásd be, mikor kell változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!