Csak szerintem ocsmány ez a csaj?
16:10
Tökéletesen megfogalmazta amit én is gondolok.
Én csak 1-2 hete futottam bele egy videójába, ami egy viccvideó volt arról, milyen gázul sminkelik ki egyesek magukat, és ugye a poén hatásáért eltúlozta a dolgokat, így a végére úgy nézett ki, mint aki farsangi buliba megy. Elnevetgéltem rajta, aztán belenéztem a többi videójába is, és meglepődtem, hogy annyira nem is sminkel jól, hogy másokon gúnyolódhasson, sokszor neki se áll jól, ami épp rajta van. Én inkább csak azon csodálkozom, hogy miért youtube-ra tölti fel a videóit, miért nem csinál egy videoblogot, mert nagyon sok videója csak arról szól, hogy milyen is ő, mit szeret és mit utál, például vannak ezek a videók, hogy "50 tény rólam"...... Fura, hogy úgy érzi, ezt a youtube-ra kell feltenni, ahelyett, hogy egy személyesebb jellegű oldalt csinálna, ami inkább róla és az életéről szól, nem pedig "beauty gurunak" adja ki magát, mert ahhoz nem sok köze van, úgy értem, nincs olyan tudása.
L22
Sajnos ahhoz, hogy milyenek a videói, sminkjei nemtudok hozzószólni, viszont a kérdésedhez igen. Szerintem még akkor sem szabadna ilyen szóval ("ocsmány") illetned valakit, hogyha nagyon nem tetszik. Gondolj bele téged miként érinteni, ha valaki így nevezne. A másik meg bennem 2 dolog merült fel ezzel a kérdéssel kapcsolatban:
1. Kedves Kérdező nagyvalószínűséggel egy önbecsülésben szenvedő lány vagy és ezzel akarod magadat egy kicsit vígasztalni.
2. Szimplán így akarod menőnek beállítani magad. (Bár ez annyira nem valószínű)
És csak hogy tudd tökéletes ember nem létezik, és a szépség teljesen szubjektív. Mindünket Isten teremtett, ezért mind egytől egyig csodálatosak vagyunk. Úgyhogy kérlek szépen az ilyen megnyilvánulásokat mellőzd!
Fiatal felnőtt férfi vagyok, és szerintem semmi baj az önbecsülésemmel. :D A menőzős dolgot meg nem értem, pláne hogy egy tök anonim oldal.
Amúgy olyan ez az egész, mintha egy 120 kilós, löttyedt, pocakos, önbizalom túltengéses férfi csinálna blogot testépítésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!