Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16évesen csaj szerintem nagy...

16évesen csaj szerintem nagy a 70DD-s mell?

Figyelt kérdés
Még csak 16éves vagyok és mà t ekkoráj a melleim akkor mekkorák lesznek 10év múlva?:O
2013. nov. 14. 22:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Az íràsért bocsi,de nem jó a billentyűztm:D
2013. nov. 14. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit hízol. Ha semennyit, van rá esély hogy nem nő nagyobbra. 70DD meg nem olyan nagy, pont jó.
2013. nov. 15. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
70DD az óriási, és nagyon vékony is vagy hozzá, elég furcsa, aránytalan. De hát nem tehet róla senki sem... ez van. Nem biztos hogy nőni fog, és ha fog is akkor már nem sokat.
2013. nov. 15. 01:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi volt ennyi idősen most 70H - 75 G és keves helyen kapok rá melltartot viszont büszke vagyok rá mert nagyon szép,sztem nekd is nőni fog ha melles típus vagy.
2013. nov. 15. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Húha 16 évesen ez nem gyenge. Másnak felnőtt korában sincs ekkora szóval légy büszke rá. Ha szerencsés vagy akkor még csak nőni fog és egy szép természetes nagy mellnél nem sok szebb látvány van szóval viseld csak büszkén. Akik meg cikiznek vagy szilikonoznak azokkal ne foglalkozz csak szimplán irigyek.
2013. nov. 29. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mázlista vagy! Szinte az összes férfi (beleértve engem is:D) odáig van az ilyen hatalmas, természetes cickókért! Ha még tovább nő - nem biztos - az csak jó. Legyél rájuk büszke, hisz csodás alakod lehet!

F/23

2014. febr. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!