Ilyen táska szerintetek nekem való lenne suliba?
Figyelt kérdés
Válltáska, de van felcsatolható csatja, amivel át lehet venni a vállon is. M-es méretű, szóval azért beleférnek könyvek.
Általában valami ennivalót, vizet, néhány sminkcuccot, kulcsot, pénztárcát, 3-4 füzetet és 1-2 könyvet hordok. Van szekrényem, ezért a könyveket ott hagyom, csak dolgozat előtt viszem haza, mivel a füzetekből szoktam tanulni.
Eddig hátitáskám volt, de már nagyon nem illik az öltözködésemhez az eastpak hátizsák, és nem is érzem benne jól magam. persze tudom, hogy az hátizsák praktikusabb, de nem cipelek olyan nagyon sok cuccot.
Szerintetek jó lenne a válltáska nekem?
(11.-be megyek)
2014. aug. 3. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!