Ezek a táskák megfelelnek suliba, vagy túl kicsik?
Figyelt kérdés
Sajnos a legközelebbi Deichmann 50km-re van tőlem és nem akarok feleslegesen elmenni... ezért véleményt szeretnék kérni. :)
Szerintetek ezek közül valamelyik táska elég nagy ahhoz, hogy beleférjen mondjuk egy spirálfüzet?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2013. ápr. 6. 09:34
1/7 Andii1 válasza:
szerintem a sulihoz ez kicsi.. :S
3/7 anonim válasza:
Nagyon kicsik. Egyébként sosem értettem, hogy valaki hogy járhat egy ilyennel iskolába? Én minimum 5 könyvet viszek, és hozzájuk minimum ennyi füzetet. Plusz a tízóraim és egy üveg innivaló, meg tolltartó. Egy spriálfüzettel bemennék, ki is raknának. [link] egy ekkora méretű válltáskába én már alig férek el...
4/7 A kérdező kommentje:
A legtöbb dolgomat a szekrényemben tartom (tesicucc, könyvek). Most hasonló táskám van, mint amit linkeltél, de mindig nagyon könnyű...
2013. ápr. 6. 10:30
5/7 anonim válasza:
Attól függ. Középsuliba pl. inkább hátizsákot ajánlanék.
Mivel a középsulisok sok cuccot visznek nap, mint nap, nem túl praktikus tatyók.
Egyetemen már simán lehet nyomulni, de akkor sem ilyen kicsikkel, ha csak nem viszel külön mappát a cuccaidnak.
Ezek eleve kicsik.
A nagyobbakat pedig sem közepes sem általános suliban nem javallom. Nagyon megterheli a gerincet. A válltáskák akkor jók, ha kevés a cuccod. Pl. 1 üveg víz 2 füzet meg tolltartó. De e- fölött inkább legyen rendes táskád.
6/7 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Ezek a táskák alapból kicsit, vásárolgatáshoz, vagy csak sétáláshoz barátokkal, arra jó, de iskolába nem. Ha középiskolás vagy, akkor viszont inkább hátizsákot ajánlanék, mert rengeteg könyvet, és füzetet kell vinni. Nekünk matekra van 3 könyvünk, egy munkafüzetünk, és a füzetünk. Ha pedig gyalog jársz, akkor egy idő után meg is fájdítja a kezedet/válladat, hiszen a súly az egyre jobban fog húzni. Ha pedig még általános iskolába jársz, akkor mindenképpen felejtsd el! Hátizsák a legjobb
7/7 anonim válasza:
És a házi feladat? Meg a tanulni valók? Te egy spirálfüzettel letudod az összes leckét? Bocsi, nem akarlak lecseszni, csak csodálkozok. Látom rosszul választottam középiskolát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!