Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki "élőben" szép, de képeken csúnya?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Saját magával mindig elégedetlen az ember. A képeken mindenki másmilyennek látja magát, mint amilyen a saját énképe. Ehhez hozzá jön, hogyha nem is olyan késziti a képet, aki ért hozzá, akkor nehezebben találja meg azt a szöget, testartást, fényviszonyokat, stb, amikkel jobban néz ki valaki. A fotozás is egy szakma, ha nem tetszenek a rolad készult képek, akkor érdemes más, hozzáértobb fotoshoz is elmenni, hátha jobb eséllyel sikerul jo képet készitenie.
2014. júl. 30. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, de olyan van, hogy mivel sosem találkoztál olyannal, aki szakmailag magas szinten fotózik, az eddigi próbálkozások már az önbizalmad is tönkretették :-(. Volt olyan lányka, akinek a műtermi nyers képek láttán örömében könnyes lett a szeme és alig akart hazamenni, ilyen képet még senki nem készített róla. Ez egy szakma, attól, hogy sok a kontár, Te még valószínűleg tényleg szép vagy. Keress egy igényes szakembert.
2014. júl. 31. 10:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Engem nem igazi fotós fotózgatott, csak a barátaim által készített képeken érzem magam csúnyának. De most kicsit megnyugtattatok, hogy talán mégis szép vagyok. :)

2014. júl. 31. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, családi, baráti képeken hihetetlen mennyiségű hiba szokott lenni, de ezt nem lehet referenciaként venni és haragudni miatta. Nem értenek hozzá, viszont jót akarnak és szeretnek. 2014-ban sokkal kevésbé tudnak az emberek fotózni, mint 15-20 éve, mivel még az alapfogalmakat sem kell tudni ahhoz, hogy fotózz. 15-30e Ft közötti összegből elkészíttethetsz egy igényes sorozatot valakinél, akinek igényes képei vannak, lepd meg magad egyszer :-).
2014. júl. 31. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
...és van olyan, aki csak holtan szép :)
2014. júl. 31. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
én nagyjából egyformán csúnya vagyok élőben és képeken is:D nekem fiú ismerősöm van,aki élőben nagyon-nagyon helyes,viszont lehetetlen róla jó képet csinálni.akárhogy fotózzák,valahogy mindig rosszul sikerül.
2014. aug. 7. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja :D pl.én szerintem

14/l

2014. aug. 7. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!