Szerintetek hogy nézek kih? (Képpel) Főleg fiúk véleményéreh vagyok kicsáncsih!
2010. jan. 10. 18:50
71/89 anonim válasza:
14 éves lány.te tényleg csukott szemmel jársz és nem veszed észre az ilyen típusú lányokat?simán el tudom képzelni hogy ő az.
72/89 anonim válasza:
szerintem a "14 éves lánynak" van igaza, meg annak a pár embernek akinek előtte már gyanús volt. Ha mindenki beleköt mindenébe akkor csak nem kéri h írjunk még. Úgyhogy ez szerintem se az aki a képeken van.
73/89 anonim válasza:
lehánytamh ah moncsith.(monitort)
75/89 anonim válasza:
aza szemöldök háháhá :DDD tiszta vicces :D
amúgy nagyon csúnya vagy csaj...
18/F
76/89 anonim válasza:
Mit vártál? Áradozni fog rólad mindenki? Minden pasi beléd esik? Inkább a tanulással foglalkoznál iylen korban, nem a ribancoskodással, meg hogy " jaj hogy is tartsam a szám ezen a képen"... szállj magadba, így nem viszed majd semmire, aztán elmehetsz egy utcasarokra "dolgozni"...
77/89 anonim válasza:
szerintem egy BUTAH BEKÉPZELT ... vagy! foglalkozhatnál egy kicsit komolyabb dolgokkal mint csak magaddal. szörnyen szánalmas vagy! ez a trendi írás stb.
78/89 anonim válasza:
FELTÁMADOTT AZ anus mouthus XDD
79/89 anonim válasza:
ha ennyire meg vagy elégedve magaddal, akkor minek kérdezed meg a véleményünket ?
kérdezgesd a normális pasihhhdathh
80/89 anonim válasza:
Kiráz a hideg:)Nagy mű,p***ás képek lettek.Igaz én lány vagyok,de szerintem a fiúkat is rázza a hideg tőled:/
"hihi"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!