Szerintetek hogy nézek kih? (Képpel) Főleg fiúk véleményéreh vagyok kicsáncsih!
Nem elég, hogy ronda vagy és p.icsa szád van még írni se tudsz. Buta szőke r.banc.
Elég szarul nézel ki.
Még nem olvastam a kommenteket, de remélem a srácok kitettek magukért és osztottak rendesen :DD
Uhh, basszus, én nem szoktam oltani az embereket, bocsi, de te borzasztó csúnya vagy:S
A szemöldököd,, a csücsörítés.... És amellett, hogy csúnya vagy, még ellenszenves is... bocsi
.........
Először is ez az írás...magyarok vagyunk baszod...te milyen nyelven beszélsz-írsz?Kiráz a hideg a ezektől a h meg cs-s undormány átalakított szavaktol.
Na szal csak tudd,már ettől ultra unszimpatikus vagy.
Szemöldök: Hááááááááááát basszus tágra nyílt szemekkel néztem :O EZMIEZ? Tudod mennyit tud rontani egy nő arcán egy csúnya szemöldök?Aztis meg merem kockáztatni h fested...akkor még szebb lehet:/
A segglyuk száj meg már annyira uncsi...mond meg nekem:MIRE FEL?KIVAGY TE? (vagy akárki aki a képen vagy,ha tevagy az ha nem)
Az a tipikus beképzelt fej..írtad h nem avgy beképzelt,nem nézel le senkit nem vagy egos.Akkor meg minek viselkedsz ugy?Ugy gondolod ettől több leszel?
Változtass a hozzáállásodon,és az ÍRÁSODON.
Az biztos ,hogy ha irodába kerülsz 1x dolgozni,vagy valahova ahol írni is kell,az első nap repülsz....
Ne haragudj,de annyira soka negatív rajtad ,hogy nekem így szinte ocsmány vagy....le se köpnélek...
Jajj elfelejtettema nagy szemöldök csodálkozásban:D
19/L (előzö voltam:))
jézusom, bocsesz de elég fujcsi vagy. ez a szemöldök....ez a folytonos csücsörítés, ez a telihold fej....bocsesz, de még egy menetre se kellenél.
és elárulok egy titkot. a feketefehér képek általában még a rondáknak is jól állnak, főleg azilyen kifehérített (beégett képek, ahol eltűnnek az arcvonások), de te még ígyis nagyon ronda vagy, úgyhogy jobbis h nemraktál fel természetes színes képeket.
Telihold fej :DDDD
Basszus amikor megnyitottam a képeket engem annyira taccsra vágott, hogy komolyan nem tudok már mit mondani. Nem tudom láttam-e már az életben ennyire ellenszenves ronda "lányt".
Nem mondanám a szemedbe, de te kértél véleményt így feljogosítva érzem magam ara, hogy minden ocsmányságot a fejedhez vágjak :DD
Valaki írta, hogy ha irodába kerülsz dolgozni első nap kiraknak. Szerintem ha ő irodába kerül akkor a kezébe nem adnak semmi munkát, csak a szájába... de oda valami mást. :D
Már aki nagyon perverz és szerencsétlen és más nem jut neki :DDD
Én ha úgy néznék ki, min te nem csinálnék magamról képet, pláne nem raknám fel sehová! Elbujdosnék valami sikátorba...
Ez a h betű meg... értelmes pasi már a kérdésre se válaszol hanem azzal a lendülettel zárja is be az egészet.
Képzelem milyen pasid lehet... szerintem sokunknak megkönnyebbülés, hogy nem mi vagyunk azok :D
Hát basszus... nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire egy idióta hülye p!csa vagy... Vagy pedig csak szivatja valaki ezt a csajt még ezzel a kérdéssel. Mondjuk elég szivatni való csajszi vagy.
Csak hogy tudd: attól mert ilyen flegma köcs..ög fejet vágsz nem leszel nagyobb kislány, max szánalmasabb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!