Szerintetek hogy nézek kih? (Képpel) Főleg fiúk véleményéreh vagyok kicsáncsih!
Tényleg kezdhetnél valamit a szemöldököddel, és hanyagold a csücsörítést... kb 15 lehetsz, de az iq-d is e körül lehet..
22/F
Jesszus ez a szemöldök! Na ne hogy ez neked tetszik! Hát ez valami ritka ocsmány! Pfúúúúj!
Na meg az a nagyképű csücsörítés? Te szépnek érzed magad? Önbizalmad az van látom, pedig nem kéne ekkorának lennie! Mire vagy ennyire beképzelt? Mert látom az vagy, de mire?!!
a szemöldököd nagyon nem szép.
Honnan kezdödik egyáltalán? (főleg az első képen a szemed közepétől nő) azon sürgősen javíts.
és normális képet is feltehettél volna, nem ilyen csücsürítőset.
Ha mutatsz egy normálisat,amin tök átlagosan mosolyogsz,nincs túl színezve vagy stb, akkor még véleményt is alkotni.
Őszinte leszek.
Úgy nézel ki mint egy sarki...
Lehet, hogy ez a kinézet tetszik, de te is embernek születtél...
Bocsi,de én is megmosolyogtam a szemöldököd.Egyszerűen borzasztó,és még nem is szimmetrikus.Nem tetszik benned,hogy az a tipikus nagyképű csaj vagy,aki azt hiszi körülötte forog a világ.Legalábbis a képekről ezt lehet levenni.
A szemöldöködön sürgősen változtass,mert rengeteget ront az arcodon.Szerintem olyan 15 éves lehetsz.
18/L
Szerintem ez nem ő. Miért myvipről szedné le a saját képeit?! Gondolom el van szállva magától a csaj, a kérdező nem szereti, és így akarja bebizonyítani magának, hogy az a csaj tényleg egy ku*va. De mondjuk feltehetted volna a kérdést úgy, hogy mit gondoltok erről a csajról, mert beképzelt, le néz mindenkit, azt hiszi, hogy szép a szemöldöke stb, de szerintem nincs így, és kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla. Ennyi.
Amúgy hogy ne offoljak, szerintem is borzalmas a lány, főleg hogy azt hiszi menő a szemöldöke, a magamatfotózomatükörbenmertnemismeremazönkioldót, és nem utolsó sorban a nagggyon divatos csücsörítés. Tipikus...
Mutass normálisabb képeket!
Szerintem többnek nézel ki, mint 15.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!