Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek kih?...

Szerintetek hogy nézek kih? (Képpel) Főleg fiúk véleményéreh vagyok kicsáncsih!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Őszinteh véleményt írjatok!! hihi

Köszcsííí

2010. jan. 10. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Juuuuuuuj*.* Te naddddon szép csaj vagy :O Nekem kifejezetten bejön ez a szemöjdök sztájl. De szerintem te is tudod ám hogy szép lány vagyol:) meg nagyon sexyhh iss!!Dögös,vadító,szívesen lefeküdnék veleed:)

EZT AKARTAD HALLANI??Gondolom valami ilyesmit. Hallod,szerintem kicsit túlértékeled magadat.Nem lennél csúnya,csak te teszed magad azzá.Mint már előttem is leírták a szemöldököd nagyongáz és mű,a piicsaszáj effektust meg előnyösebb lenne ha hanyagolnád :S

Egyébként erősen fake gyanúm van nekem is...kicsit mintha túljátszanád az egészet,meglehet hogy ez tényleg nem te vagy,hanem valaki más akit utálsz!

Puszcsi,

2010. jan. 13. 00:25
 62/89 anonim ***** válasza:
100%

Először gondoltam írok valami normálisat, de felesleges. Undorító vagy! Csak azért nem lepődök meg, mert sok hozzád hasonló kinézetű kiscsaj, nagycsaj járkál az utcán, akik azt hiszik milyen jól néznek ki, közben meg egy hulladék a normális ember szemében. De nem lennél te csúnya, ha kb. mindent megváltoztatnál magadon. Az öltözködés, smink, haj, szemöldök(te jó ég, hogy néz ki:D), normális fejet tudnál vágni. Ismerni nem ismerlek, de az írásodból lejön, hogy milyen lehetsz. Na azon a dolgon is egy hatalmasat kellene változtatnod. De így egy 10-es skálán mindenképpen 1-es. Olyan 16-17 éves lehetsz.

21/F

2010. jan. 13. 00:32
 63/89 anonim ***** válasza:
100%
b@szod kiemelted magad? haggyá má minket nyugiba. jah, bocsh, lefelejtettem H betűket a szavakh végérőlh. bocshhhhhh....másképp úgysem értedhhhhhh
2010. jan. 13. 00:41
 64/89 anonim ***** válasza:
94%
Blőőő. Pfhújjcsihhh. Undiih vagyh! Növehsssz szemöldökcsith, megh ne csücsizzh mert ez ultrah gázcsih.
2010. jan. 13. 00:53
 65/89 anonim ***** válasza:
100%

Fossscsihhh wadh djááágaa.

(Aki nem érti mit írtam örüljön, egy szinttel feljebb helyezkedik el :DD)

2010. jan. 13. 01:11
 66/89 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem vagy csúnya, de ez a szemöldök kvára nem illik hozzád. Szerintem ez amúgy egy ócska tréfa. Valaki feltette a csaj képeit, és most eljátssza őt. Egy ilyen csaj már tuti behisztizett volna ennyi kritikán. XP
2010. jan. 13. 13:51
 67/89 anonim ***** válasza:
52%

SZERINTEM :

1. Ez nem te vagy! Biztos, hogy valaki akit valamiért nem bírsz (:

2. Mindenki így ítélkezik, de sokat rádobott ez a h végződés, azaz nem szimpi senkinek és azért mondjátok, hogy nem szép. ( általánosítás, nem mindenki )

3. Szép lány a képen lévő csaj, csak nagyon mű.

Nem illik hozzá a szemöldöke, a "pics@száj" formációt már megszoktam (:

Amúgy a csaj is tudja magáról ám, hogy szép,amúgy nem pózolna így....

Csak ennyire nemkéne mutatni (:

Őszinte vélemény volt. És minden jót kívánok (:

2010. jan. 13. 14:12
 68/89 anonim ***** válasza:

szerintem se te vagy a képen csak szivatod a csajt:D

amúgy. szemöldököd:D:D

puszcsih

2010. jan. 13. 15:06
 69/89 anonim ***** válasza:
100%
NAPISZAR GYANÚS
2010. jan. 16. 12:33
 70/89 anonim válasza:

ez tuti h nem az a csaj aki a képeken van, különben ennyi megalázó komment után miért kérte volna hogy "írjatok még"??? nem hiszem el hogy csak ilyen kevesen jöttek rá -.-"

meg azt még egy fogyatékos is felfogja ésszel hogy ha mindenki fikázza az írása miatt, akkor megpróbálja hanyagolni és nem rátesz még egy lapáttal...

a külsődről meg már nem mondok semmit mert az előttem lévők mindent elmondtak

és remélem hogy hHhHhHhH betűk nélkül is megérted amit írtam

a kedves kérdezőnek meg további jó szivatást xD

14/L

2010. jan. 16. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!