Lányok, tetszik e nektek a tetkó a pasin?
Figyelt kérdés
Melyik az a testrész szerintetek, ahol a legjobban mutat? Mell, oldal(bordákon), háton.
melyek azok a minták, amik a legjobban bejönnek?
2010. jan. 10. 12:59
11/16 anonim válasza:
fúj srácnak has? az bzis sztem:S
12/16 anonim válasza:
tetszik, hogyha egy srácnak az alkarján van valami japán felirat. Van egy ismerősöm aki az alkarjára tevoltátta a nevét japánul, nagyon jól néz ki! :)
13/16 anonim válasza:
ez jó pofa, de nekem nem kell tetkó :D esetleg ez nem tetszik? :D
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
nekem a medence csontnál jön be
16/16 anonim válasza:
szerintem oda tetesd ahova neked tetszik, azt ami neked tetszik és ami a bnődnek is bejön...és NEHOGY másokra hallgass...ha neked a nonfi vagy a sárkány a tuti akkor legyen az...nekem is sárkányom lesz...olyan amit én rajzolok:)úgyh egyedi lesz:)...ez az egy fontos ...törekedj h minél egyedibb legyen és legyen számodra jelentése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!