Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, tetszik e nektek a...

Lányok, tetszik e nektek a tetkó a pasin?

Figyelt kérdés

Melyik az a testrész szerintetek, ahol a legjobban mutat? Mell, oldal(bordákon), háton.

melyek azok a minták, amik a legjobban bejönnek?

2010. jan. 10. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
fúj srácnak has? az bzis sztem:S
2010. jan. 11. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
tetszik, hogyha egy srácnak az alkarján van valami japán felirat. Van egy ismerősöm aki az alkarjára tevoltátta a nevét japánul, nagyon jól néz ki! :)
2010. jan. 14. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

ez jó pofa, de nekem nem kell tetkó :D esetleg ez nem tetszik? :D

2010. jan. 14. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:

nonfit nehogy !! sárkányt neee. és egyéb ilyen etnikum védjegyévé vált szimbólumokat. :D engem amúgy iszonyat vonzanak az olyan pasik akiknek tiszta tetovált a felsőtestűk *-*

pl ő : [link]

vagy a kezek :

[link]

de ha csak egy helyre szeretnél akkor hát, vagy karok.

2010. jan. 14. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem a medence csontnál jön be
2010. jan. 14. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem oda tetesd ahova neked tetszik, azt ami neked tetszik és ami a bnődnek is bejön...és NEHOGY másokra hallgass...ha neked a nonfi vagy a sárkány a tuti akkor legyen az...nekem is sárkányom lesz...olyan amit én rajzolok:)úgyh egyedi lesz:)...ez az egy fontos ...törekedj h minél egyedibb legyen és legyen számodra jelentése
2010. jan. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!