1/23 anonim válasza:
szerintem normálisan, szimpatikus vagy. Bár a haj és szemüveg nekem nem jön be.
4/23 anonim válasza:
hát nekem nem jössz be.. csak azért mert én a hosszú hajú és a nem-szemüvegesek tetszenek..
5/23 anonim válasza:
barátságos vagy, biztos van akinek tetszel
6/23 anonim válasza:
Kedves mosoly, de a szemüveg ront az összképen.
Legalábbis ez a típus.
7/23 anonim válasza:
nem jön be ez a rövid haj,szemüveg típus
8/23 anonim válasza:
a srácon látszik, hogy nincs túl sok önbizalma
akkor miért kell ilyeneket írni? aki nem tud jót vagy építő jellegű kritikát, az inkább ne írjon semmit ilyen esetben szerintem
egyébként semmi gond nincs veled, bár egy előnyösebb frizura és kontaktlencse használata szerintem rengeteget dobna a külsődön
18f
9/23 anonim válasza:
utolsó egyet értek, csak,h a kérdező nem segítséget kért vagy építő kritikát hanem véleményt
10/23 anonim válasza:
kicsit hosszabb haj + valami más szemüvegkeret (én a szögletes, vastagabb kereteset ajánlanám, esetleg kontaktlencsét) sokat dobna rajtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!