Lányok! Nektek tetszik, ha egy fiún tetkó van?
Figyelt kérdés
Mármint kisebb tetkóra gondolok , mondjuk a karján vagy a vállán .2009. júl. 26. 23:09
1/17 anonim válasza:
a színesek nem tetszenek csak, meg az ilyen populáris marhaságok amiben semmi egyediség nincs.
a többi rendben, felőlem tele is tetoválhatja magát ha úgy jó neki, ettől nem fog kevésbé tetszeni.
2/17 anonim válasza:
a színeseket én sem szeretem, és azért ne legyen teletetoválva, csak mondjuk egy nagyobb tetkó. az sexy (:
20/L
3/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha egy nagyon jó pasin van, akkor biztos nem rúgnám ki miatta :D
5/17 anonim válasza:
A színes érdekes mód nekem sem tetszik, mert valahogy sosem elég élénk. A fekete az jöhet bármilyen méretben, az viszont nem tetszik, ha valaki csak divatból varrat a vállára egy koponyát, mert az olyan "menő". Hát nem az. Inkább találjon ki egy új mintát saját maga, vagy bízza magát a tetoválóművészre. Ha ő ért hozzá, akkor biztosan rendben lesz minden :)
6/17 anonim válasza:
Nekem a nagyméretű színes tetszik :)
7/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Bármilyen is, de leginkább akkor, ha a srácnak is jelent valamit, nemcsak brahiból ment bele.
22L
8/17 anonim válasza:
attól függ hol van. ha azért van tetkója, mert villogni akar milyen fasza csávó az nem jön be. a színesek sem nagyon tetszenek. alapvetően tetszik a tetoválás egy pasin, de ne azért már mert David Beckhamnak is vannak angyalszárnyai , meg mittomén....
9/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek. A színes is, a fekete is...mind :)))
10/17 anonim válasza:
a színes tetkó is jó meg a fekete is:)engem nem zavarna ha lenne a pasimon egy, de ne csak szórakozásból csináltasson egyet hanem legyen számára valami jelentése is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!