Lányok! Egy fiúnak lehet jó segge?
Figyelt kérdés
Vékony,kicsit sportos testalkatom van meg "fokhagymás" seggem.olyan mint egy jó csajnak vékony test és jó nagy segg(nem szélességre gondolok) és nem tudom,hogy ez most jó vagy rossz.szerintetek ?2011. okt. 29. 07:33
1/10 anonim válasza:
képet! én imádom a fokhagymás popsit:)
2/10 anonim válasza:
Szerintem lehet. Ha téged nem zavar. Bár Én lány vagyok és nem kövér álítólag normál testalkatú de az alfelem... Az sem nagy inkább modjuk úgy formás. De tök mindegy Én utálom. Jobban örülnék ha olyan lenne mint pl:Pamela Anderson, de nem olyan mint J.Lo-nak!
3/10 anonim válasza:
jó hogy lehet! passzos boxerrel pedig kimondottan vadító tud lenni :)
4/10 anonim válasza:
hajjajj! amúgy tudsz mutatni egy képet a te fenékformádról? nem muszáj saját kép, valami modellé is jó. csak mert van egy elképzelésem erről a fokhagymás hátsóról, de nem vagyok benne biztos :D
5/10 A kérdező kommentje:
2011. okt. 29. 22:31
6/10 anonim válasza:
Úristen ne,ezután csorog a nyálam :P
Szerintem határozottan jó.
7/10 mus musculus válasza:
Igen, lehet, a tiéd is az.:D
9/10 anonim válasza:
Nem olyan lényeges...persze az is számít;) de én a kockáshasért vagyok oda:D
10/10 anonim válasza:
Lehet de a tiéd sajnos nem az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!