Lányok! Nektek tetszik, ha egy fiún tetkó van?
Figyelt kérdés
Mármint kisebb tetkóra gondolok , mondjuk a karján vagy a vállán .2009. júl. 26. 23:09
11/17 anonim válasza:
nekem tetszik, pasimnak és nekem is van. az övé nonfig és a vállán van, szóval jelentése nemigen van, csak annyi hogy nagyon tetszik neki.
12/17 anonim válasza:
Nekem nagyon is tetszik főleg a kínai jeles tetkók karon
meg van olyan am kicsi és jó vállon is
de nekem még tetszik nyakon is
13/17 anonim válasza:
Ha nem csak egy nonfiguratív divatvalami van rajta, hanem mondjuk egy kép, ami jelent neki valamit, akkor persze, tetszik. A vállán, karján nem nagyon, mert az olyan macsós... :S
14/17 anonim válasza:
egy tetoválás nagyon izgalmas tud lenni, főleg ha nem egy katalogusbol találomra választotta ki az illető hanem a saját egyéniségét tükrözi. szerintem ha valaki jol érzi magát a bőrében tetoválásal vagy anélkül ugyis eltudja "adni" magát , van aki pont ezzel teljesedik ki:D egy tetoválás ha szépen igényesen megvan csinálva akkor nagyon jol néz ki....szerintem
15/17 anonim válasza:
imádom :)
a tetkós csávók nagyon szexik :D szerintem:$:)
16/17 anonim válasza:
Nekem az aférfiideálom..a kezein csomó tetkó(L)Sztem az naon naon zsíír
17/17 anonim válasza:
nekem nem tetszenek és nagyon meg kell gondolni, mert nehezen lehet eltávolítani ha meggondolod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!