Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szexi és elegáns...

Hogyan legyek szexi és elegáns influenzásan?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok de muszáj bemennem dolgozni,és pizsamában,piros orral nem mehetek,mert a főnök kirúg.

Nem értem én sem,de hát ez van. :)

2014. júl. 25. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoknya,valami jó felső ami illik hozzá és egy kevés korrektor vagy alapozó. A hajadat megtűzd fel ha hosszú vagy fond be. Ha van otthon orrkenőcsöd sokat kenegesd! És legyen zsepid! Azért sok szerencsét!
2014. júl. 25. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem... nincs influenzaszezon, de ha mégis az a bajod és nem nátha, akkor a főnök közelében legyél, hátha ráragasztod, majd rájön, hogy a fertőző betegségekkel nem viccelünk, mert az ő meg a te mentalitásodnak köszönhetőek a járványok...

Ha kirúg, akkor lehet menni a munkaügyi bíróságra, csak mondom.

De ha már fogod magad és bemész betegen, akkor mi a fenének legyél még szexi is? Ha beteg vagy, beteg vagy, ne legyenek már senkinek irreális elképzelései.

Ruhából ott a szokásos, nem ismerem a munkahelyed dresscode-ját, de próbálj valami kényelmesebbet felvenni, lehetőleg rétegesen, mert 40 fokos lázzal (ami az influenza tünete ugye) hol meleged van, hol fázol. A végtagfájdalmakra tekintettel (ami szintén tünet ugye) lapos és kényelmes cipőt ajánlanék, de azért ne sportcipőt húzz mégse.

A sminket szerintem felejtsd el, kidörgölt orra emlékeim szerint marha fájdalmas is felkenni ilyesmit, meg irtó idiótán néz ki, amikor a zsepivel foltokban leszeded magadról az alapozót. A szemed alá tegyél esetleg némi korrektort, spirált, ha könnyezel, akkor meg ne fesd nagyon a szemed, mert csodásan lefolyik rólad az is. Vigyél balzsamot az orrodra és kész.

De szerintem menj el nyugodtan orvoshoz és írasd ki magad, a főnökkel meg legfeljebb találkozol a bíróságon. Panasznapon ingyenes tanácsadás van. Ebben az esetben teljesen biztos, hogy te nyersz.

2014. júl. 25. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:

"főnökkel meg legfeljebb találkozol a bíróságon. Panasznapon ingyenes tanácsadás van. Ebben az esetben teljesen biztos, hogy te nyersz."

Mert szerinted ez egy normális, legális munkahely, ahol a főnök kiadja, hogy a kiscsaj legyen SZEXI... hát ez ennek a "szakmának" az átka, betegen is csinálni kell a műsort, ez van.

2014. júl. 25. 15:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó te egy kicsit félreérted! :-)

De amúgy köszi a válaszokat!

Végül is elég szarul éreztem magam,de hát ez van!

Köszi még egyszer!

2014. júl. 26. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!