Szerintetek szexi ha egy lánynak van mükörme? És lehet pillanatragasztóval csinálni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt lehetne leszedni? Fájna ? Csajok próbáltátok már? :)2014. jún. 17. 15:10
1/20 anonim válasza:
Igen, szép a műköröm, de csak az olyan ami ízléses, szakember keze alatt készül és nem holmi felragasztott kínais, ami egy szóval inkább ocsmány. A pillanatragasztóval meg hajrá! Majd csak tönkre vágja a körmeidet! Ha nincs pénzed műkörmösre, akkor maradj a sajátjaidnál!
2/20 anonim válasza:
A pasik 95%-a utálja és kicsit sem szexi.
3/20 anonim válasza:
A pillanatragasztó mérgező, de semmi gond.
Természetes szelekció.
4/20 anonim válasza:
Gyógynövény boltba szoktam venni nagyon szépek vannak. Van külön műkörömragasztó, olyat vegyél. Nem nagy dolog, viszont szép :)
5/20 anonim válasza:
Én szabályosan viszolygok a műköröm, festett lábköröm, szilikon mell (egyéb műanyag alkatrészek), és az erős sminktől. Tényleg undorítónak tartom.
És aki már látta, hogy a műköröm alatt milyen lesz a "gyári" az megérti miért :D
6/20 ASOT válasza:
Nem, nem az. Egy felesleges csilivili ami nem kell.
7/20 anonim válasza:
Még egy festett vörös köröm az tetszik, de műköröm...
8/20 anonim válasza:
A műköröm undorító. Lehet háborogni hölgyeim, de ritka felesleges fszság.
9/20 anonim válasza:
Attól függ milyen az eredeti de szerintem szexi ;)
10/20 anonim válasza:
A '80-as években volt menő a műkarom, azóta természetesen nem az. Vagy vidéki vagy? Akkor ott még menő.
Lehetőleg strasszos legyen és mondd róla azt, hogy "teljesen természetes, alig látszik rajta, hogy mű", miközben full levágós, hogy egy darab plexi van a körmeidre ragasztva.
26L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!