Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet egy lány akkor is...

Lehet egy lány akkor is szexi, ha nem borotválja a lábait?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 26. 14:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán
2014. máj. 26. 15:02
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem:( bocsánat a csúnya megfogalmazásért de ha egy nőnek szőrös a lába az olyan, mintha a kenyérre nutella helyett, kakát kennénk.
2014. máj. 26. 15:04
 3/25 anonim ***** válasza:
39%

Gond nélkül, sőt.

Inkább egy pihés női láb, mint egy szúrós, folyton kipattogzott bőr...

2014. máj. 26. 15:04
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem, inkább ápolatlan.
2014. máj. 26. 15:07
 5/25 A kérdező kommentje:
De ez miért ápolatlan? Teljesen természetes, hogy szőr nő a testünkön. Még azt sem hozhatod fel érvnek, hogy nem higiénikus, mert ugyan miért nem? Ha a férfiakon nem ápolatlan, akkor rajtam miért az?
2014. máj. 26. 15:11
 6/25 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez igénytelenségre vall. (szerintem nem) Jelenleg az ideál a csupasz láb (szerintem is esztétikusabb) és ha valaki nem eszerint jár el az igénytelennek minősül úgymond.
2014. máj. 26. 15:17
 7/25 Ramcsiii ***** válasza:
100%
Lány vagyok..igen ez tényleg nem azt jelenti hogy ápolatlan..de de egyszerűen nem tudnék igy menni valahová,még ki az udvarra sem..jaj ugy utálom énis ha már kezd nöni,de inkább akkor minden nap lefogom borotválni,és azért az is sokat tesz ha leborotválod mivel az jelzi másoknak hogy Törődsz magaddal..Mivel nők vagyunk,lényegében ne értsd félre de még magamon is utálom,nem hogy másokon látva :)
2014. máj. 26. 15:19
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Manapság olyan időket élünk, hogy kívánatosabb a szőrtelenség, főleg nőknél. És bevallom engem nem zavar! Sokkal jobban érzem magam, ha szép sima vagyok. Mondjuk most pont gyanta előtt állok, 2 mm-nél tartok lábon, hónaljon, alig várom, hogy leszedhessem és járhassak szoknyában. Frusztráló, hogy szőrös vagyok, nem szeretem. Nem az a baj, ha valakin van pár szál, de a képen lévő szőrmennyiség már gáz. A férfiak is tudják, hogy van a nőkön szőr, de ez direkt mutogatása, ami nem hiszem, hogy bejönne nekik.
2014. máj. 26. 15:24
 9/25 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Törődöm magammal, csinosan öltözködöm, tisztálkodom, heti egyszer haj- és arcpakolást teszek fel, nem hagyom lenőni dauerom, alkalomadtán elmegyek kozmetikushoz, ha megköveteli az alkalom, akkor kisminkelem magam, azonban nem látom, hogy miért lenne baj, ha a lábamat meghagynám úgy ahogy van, természetesen.

Mégis meg szeretném engedni magamnak azt a luxust, hogy egy forró napon rövidnadrágban teszem ki a lábam a házból, de úgy bámulnak rám, mint a véres rongyra.

Azt hittem legalább a nők, akik nem úgy tekintenek rám, mint egy darab húsra megértik majd.

2014. máj. 26. 15:30
 10/25 anonim ***** válasza:
81%
Ne csodálkozz, hogy ilyen szőrös lábbal megbámulnak... Ha ilyen igényes vagy nem is értem miért nem tudod legyantázni vagy borotválni vagy tök mindegy.(?) Mert egy igényes nőnek képzeltelek el, az alapján amit leírtál magadról. Totál kiábrándító az, ha valaki lenéz, és csupa "bunda" a lábad. O.o
2014. máj. 26. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!