Lehet egy lány akkor is szexi, ha nem borotválja a lábait?
Ha ha ha ha ha.... még hogy a férfiak undorodnak tőle?!
Na akkor a storym:
Elmentünk kirándulni, sajnos valamiért nem tudtam leszedni a szőrt egy ideje így már megnőtt a lábamon. A kiránduláson rövid naciban mentem. Már jó a kirándulás végén jártunk, mikor az egyik lány a társaságból már szóba hozta a témát. Azt odajöttek a srácok is hogy miről dumálunk, mikor mondtuk, hogy arról, hogy miért ilyen szőrös a lábam... erre az összes srác egyszerre lenézett a lábamra, mert egész kirándulás alatt a 6 férfiból csak 1-nek tűnt fel, hogy szőrös a lábam!
Szóval a lányok jóval kritikusabbak ilyen téren. A férfiak meg elmennek a kérdés mellett.
Mindenkinek, aki aggódik, hogy nem fogok párt találni magamnak: Megvolt. Nem zavarja.
Mindenkinek, aki szerint undorító vagyok: Köszönöm, hogy bepillantást nyerhettem azoknak - a főleg nőknek - a fejébe, akik megbámulnak az utcán.
Mindenkinek, aki nem ítélt el, esetleg megértette, hogy miért döntöttem úgy, hogy nem borotválkozom: Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!