Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet egy lány akkor is...

Lehet egy lány akkor is szexi, ha nem borotválja a lábait?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 26. 14:52
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
51%
Szerintem jobban jársz ha leborotválod vagy valamit kezdesz vele HA ELTUDOD VISELNI azt, hogy MEGBÁMULNAK,és MEGSZÓLNAK valamint ha sohasem akarsz magadnak párt akkor persze nyugodtan hagyd így.. Tudod nekem a szüleim nem engedték 17 évesen borotválni a lábam megbolondultam hogy nem tudok felvenni rövid nadrágot,mert ez cikis egy lányon és a férfiak is undorodnak tőle.. Télen én sem borotválom egyáltalán :)
2014. máj. 28. 15:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ha ha ha ha.... még hogy a férfiak undorodnak tőle?!

Na akkor a storym:

Elmentünk kirándulni, sajnos valamiért nem tudtam leszedni a szőrt egy ideje így már megnőtt a lábamon. A kiránduláson rövid naciban mentem. Már jó a kirándulás végén jártunk, mikor az egyik lány a társaságból már szóba hozta a témát. Azt odajöttek a srácok is hogy miről dumálunk, mikor mondtuk, hogy arról, hogy miért ilyen szőrös a lábam... erre az összes srác egyszerre lenézett a lábamra, mert egész kirándulás alatt a 6 férfiból csak 1-nek tűnt fel, hogy szőrös a lábam!

Szóval a lányok jóval kritikusabbak ilyen téren. A férfiak meg elmennek a kérdés mellett.

2014. máj. 28. 15:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar más lányok szőre, bátornak tartom, aki az aktuális szépségideállal szemben így viseli. Függetlenül attól, hogy én nem bírnék így létezni (anyukám sokáig nem engedte, és igen, elég durván beszólogattak a suliban, ebből kifolyólag elég komoly sajátszőr-fóbiám van).
2014. máj. 30. 15:18
 24/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek, aki aggódik, hogy nem fogok párt találni magamnak: Megvolt. Nem zavarja.

Mindenkinek, aki szerint undorító vagyok: Köszönöm, hogy bepillantást nyerhettem azoknak - a főleg nőknek - a fejébe, akik megbámulnak az utcán.

Mindenkinek, aki nem ítélt el, esetleg megértette, hogy miért döntöttem úgy, hogy nem borotválkozom: Köszönöm.

2014. máj. 31. 23:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Teljesen igazad van! Én is hasonló adottságokkal rendelkezem,sokáig utáltam miatta magam,irtottam magamról,de belefáradtam.Semmi sem változott,ugyanaz az ember maradtam.Nem lett több barátom,sem ellenségem.
2014. jún. 2. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!