Mit tegyek, ha önértékelési problémáim vannak, és ráadásul még csúnya is vagyok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 17:46
1/4 anonim válasza:
A külső pont a leglényegtelenebb dolog az emberen. Élj ahogy szeretnél, csináld amit szeretnél, érezd jól magad, ez a lényeg.
4/4 anonim válasza:
Sportolj!
Biztos van olyan sport ,amiben jó vagy és szereted csinálni:)
Én például rettenetesen focizok ,de ökölvívásban sikeres vagyok.
Egy:A sport megoldja az önértékelési gondjaidat ,mert általa célokat tűzöl ki és sikereket érsz el!
Kettő:Önbizalmat ad a sikerélmények miatt és fejleszti az izmaidat ,ami a testednek a formáját adja ,tehát szebb leszel.
Ha meg nem szeretsz/nincs időd sportolni ,akkor is válassz olyan elfoglaltságot ,amiben sikert lelsz és minden megoldódik!
Miért gondolod ,hogy csúnya vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!