Miért van ez? És mit lehet tenni ellene? ÁÁÁÁÁ!
12 évesen még bőven fogsz nyúlni, így ne aggódj a "hurkák" miatt, de az is természetes, hogy ősszel többet eszik az ember, és felszedünk pár kilót. Tavasszal újra leadod! Ebben a korban pedig a hormonális változások egyúttal a test megváltozásával is járnak.
Nagyon ritka, hogy valaki teljesen elfogadja a külsejét olyannak, amilyen, pláne akkor, ha az illető kamaszodik! :)
Légy türelemmel, próbáld inkább észrevenni magadon azokat a dolgokat, amik tetszenek és próbáld átállítani a gondolkodásodat arra, hogy szép vagy, csinos vagy, ugyanis nagyon sokat számít az ember kisugárzása.
Óóó..én is így vagyok. :) 20 éves vagyok és ilyenkor felszedek +-pt bár az idei eddig a legtöbb 11 kilót híztam. :D de majd mire megjön a jó idő..úgyan úgy vissza állok a szokásos kilóra.. :)
12. évesen meg ne ezen agyalj..bőven nőlsz meg nyúlasz. Elhiszem, hogy zavaró..engem is zavar. De 12 évesen még ne ez érdekeljen. :)
Ha meg végülis a fogyás mellett döntesz..akkor kérlek ne azt csináld, hogy éhezteted magad. Hanem válts étrendet. És sok mozgás kell. De 12 évesen még nem kell agyonhajszolni magad.
válasz arra mitől lesz kövér az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!