Kegyetlen hanyinger? Mitol? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan rosszul lettem pedig alig ettem. Meg csak nem is ebedeltem, egy zsemle meg ket palacsinta volt bennem. Nem tudtam, hogy mi lehet a baj. Meg vegul szinte biztos lettem benne, hogy panikrohamom volt (szokott ilyen lenni). Na igen, de a vegere rettento hanyingerem lett. Gondoltam majd elmulik. Ehes voltam, ettem, jol is esett. Most is kivanom az etelt, mert ma meg nem ettem, de a hanyinger nem mulik. Ha mozgok akkor rosszabb. Iszok vizet, de nem segit. Nagyon rossz, elaludni is alig tudtam tole. De, ha virus lenne vagy gyomorrontas akkor lennenek mas tuneteim is nem? Pl. Hasmenes, laz, gyengeseg stb... De semmi. Csak az a kegyetlen rosszullet es a hanyinger azota is tart. NEM VAGYOK TERHES! Mi lehet a baj? Mit tegyek, hogy jobban legyek? Nagyon rossz:(2013. aug. 9. 08:43
1/3 anonim válasza:
Folyadekot ittal eleget? Probalkozz borogatassal a bokadnal es a fejednel,nem ettel valamit ami ilyenkor veszelyesebb? Tojas, hus, kremes dolgok?
2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit sok a gyomorsavam egy ideje. A refluxnak lehet ilyen tünete? Még annyi, hogy a szájízem is keserű, meg tegnap sokat böfögtem miközben éhes voltam. Most ég a gyomrom és korog. A vizet folyamatosan kortyolom. Tegnap egy szalámis zsemlét ettem meg két palacsintát. A szalámit, a tojást, a tejet mindent tegnapelőtt vettünk. Este meg vajaskifliztem. Nem a gyomromba van a hányinger, hanem a számba:s
2013. aug. 9. 09:05
3/3 A kérdező kommentje:
Mármint tudom, hogy a sok gyomorsav az reflux. De a refluxtól lehetnek olyan tüneteim amiket leirtam?
2013. aug. 9. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!