Kegyetlen hanyinger a melegtol?
Figyelt kérdés
Egesz nap hanyingerem volt, volt amikor jobban, volt amikor kevesbe. 6 ora korul szinte oklendeztem.. Borzalmas volt.. Emelett viszont kivanom az etelt es a vacsora is jol esett. Nagyon melegem van...de lakopogom most a hanyinger kicsit csillapodott. Viszont az elobb pl. Egy vidamparkos kepet lattam egy ilyen forgos jatekrol es maris jott a hanyinger. Vagy ha egy picit is megeroltetobb dolgot csinalok megint hanyingerem van. Lehet a melegtol?
Terhes nem vagyok! 17/L
2013. júl. 21. 22:22
1/3 A kérdező kommentje:
Ilyen hanyinger akkor szokott ramjonni meg ha pl. Meleg van a kocsiba es sokat utazunk, vagy regebben a jatszoteren a porgos jatekoktol volt ilyen. Akkor, ha sokat futok..ilyenektol
2013. júl. 21. 22:26
2/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül a problémáddal, ebben a kegyetlen melegben nekem is minden bajom van, hányingerem is időnként. Estére viszont a legtöbb tünet enyhül. Próbáld hűteni magad, nekem az segít. Szupermarketben a hűtött árus részen való pár perc amíg vásároltam szinte jobb volt, mint a légkondi. 20/l
3/3 anonim válasza:
Napszúrásod van? Akkor inkább feküdj, és pihenj egy-két napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!