Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Talalkozott mar valaki hasonlo...

Talalkozott mar valaki hasonloval? Mi lehet ez? Mit tehetnek ellene?

Figyelt kérdés

Sokszor ugy erzem, mintha nem kapnek levegot, mintha tenyleg fizikalisan valami a torkomban osszeszukulne. A kezeim,labaim elkezdenek zsibbadni, aztan ha eszek szinte mindig elmulik. De ha nem eszek kb 2-3orankent akkor folyton ez van. Eleg rossz az etvagyam, es regen sose volt gond,ha 5-6 orankent ettem, szamomra ez megfelelobb. Sokkal energikusabb is voltam.

25 N

2013. okt. 15. 04:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz,ki kéne vizsgálni. Lehet egy reflux betegséged,nem ártana a pajzsmirigyedet is megnézni,vércukrodat,de akár pszichésen is lehet.
2013. okt. 15. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Én leginkább pszichés okokra tippelek.

igyál citromfűteát, vegyél egy forró fürdőt, nézz meg egy jó filmet jól betakarózva.

ha az ilyesmi jó hatással lesz a tüneteidre, akkor valószínű hogy pszichés.

2013. okt. 15. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen pszichés dolog... Ismerősömnek detto ugyanez volt, mikor elment orvoshoz vele és kezelték gyorsan el is múlt neki. Csak ne beszéld be magadnak, hogy komoly betegség van a háttérben! Mert akkor nem múlva el evés után sem ez a " torok összeszűkülés".
2013. okt. 15. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én ismerősömnek is ilyen volt,neki gyomorsav túltengése és krónikus gyomorhurutja volt. Étkezés után azért nem érezte,mert a sav nem marta annyira a nyálkahártyáját. Ez a másik oldala annak,mit az előző írt. Ne képzelj be magasnak nagy be nagy betegséget,de ki kell vizsgálni,mert nem csak pszichés alapon lehet ilyen.
2013. okt. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!