Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mifele dolog, hogy valaki...

Mifele dolog, hogy valaki buszke arra, hogy milyen a lakasuk, megis szinte majdnem minden ok csinatak?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerosomrol van szo, tudom, hogy buszke arra, hogy jaj nekik szep hazuk van, megis az osszes festest ok csinaltak a szuleivel, nem pedig festo csinalta, keriteseket szinten ok csinatak(3 keritesuk van), a hazban a csempeket szinten ok tettek le, nem pedig olyan ember, akinek ez a fogalalkozasa.
2014. júl. 22. 12:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont azért büszke rá, mert ők maguk csinálták. Nincs ebben semmi fura.
2014. júl. 22. 12:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Mar nem azert, de akkor lehetne igazan buszke, hogy gazdagok es szep a lakasuk, hogyha nem ok csinalnak szinte majdnem mindent, hanem szakember.

Ha mindenki maganak csinalna ezeket a dolgokat, masnak is lehetne szep haza

2014. júl. 22. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted kizárólag a gazdagság adhat okot a büszkeségre? Elég sekélyes vagy.

Az a legnagyobb büszkeség, ha te magad képes vagy valamire. Ez lehet bármilyen eredmény.

(A szakemberek sokszor egyáltalán nem dolgoznak szépen.)

Remélem, ez csak egy kamu, provokáló kérdés :)

2014. júl. 22. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Én is remélem, hogy nem komoly a kérdés. Annyira abszurd, hogy még egyszer el kellett olvasnom, biztos jól értettem-e.

Igenis jogosan büszkék az ismerőseid. Sokkal több okuk van rá, mintha mással csináltatták volna. Szerintem sokkal becsülendőbb, hogy valaki a két kezével csinál valamit, minthogy fizet valakinek, ő meg ül a fenekén. Így legalább elmondhatja, hogy tett valamit azért, hogy szép lakása legyen.

Mi pont nemrég újítottuk fel a konyhánkat kicsit. Mi festettünk ki anyukámmal. Sosem csináltunk még ilyet és nagyon szép lett, örülünk neki mindannyian. Még szép, hogy büszkék vagyunk rá! Szerinted inkább szégyellnünk kellene, fejünket lesütve vallani be, hogy jaj, sikerült kifestenünk a konyhát és jól sikerült? :/

Elég furán gondolkozol. :(

2014. júl. 22. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Más munkájára miért lenne bárki is büszke? Én is magamnak festem a szobákat, pedig bőven lenne pénz a legjobb festőre is. De én szeretem magam csinálni, jó érzés látni hogy mit alkottam, és igen büszke vagyok rá. Ahogy minden másra is amit én csinálok. Például nagyon szép festményeink vannak kirakva, keretezve mindenhol, mindenki dicséri és mikor megkérdezik honnan van elmondhatom hogy én festettem meg a párom, sőt a keretet is mi csináljuk rá.

Amúgy igen, bárkinek lehetne szép, igényes háza amire büszke lehet, csak a legtöbben lusták maguk csinálni a dolgokat, pénz meg általában nincs jó munkásokra.

2014. júl. 22. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor sütöttem egy tortát. Anyósom nem hitte el, hogy én csináltam, váltig állította, hogy cukrászdából rendeltük. Na, ekkor engem is mérhetetlen büszkeség töltött el. Én is büszke lennék arra, hogy magam megcsinálok mindent és az jól sikerül. (Mellesleg nem egy "szakember" által készített munkát láttam, ami egyáltalán nem volt szép.)
2014. júl. 22. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Te durván hülye vagy, már bocsi... :D
2014. júl. 22. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
jaj de utálom az ilyen féltékeny nyomorékokat
2014. júl. 22. 13:51
 9/12 pinkpancser ***** válasza:
100%

Most mi a probléma? Az, hogy valaki elég kreatív ahhoz, hogy valamit megcsináljon és erre büszke, vagy hogy te nem tudsz megcsinálni semmit és még nem értél el olyat, amire büszke lehetsz?

Mellesleg ha valaki magának csinál valamit, az sokszor jobb, mint ha "szakember" csinálná. Ugyanis magának jobban összeválogatja az anyagokat és tudja a saját igényeit, míg egy melós csak arra figyel, hogy az anyagot olcsón kihozza és aztán minél gyorsabban kész legyen.

2014. júl. 22. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm, aki például nagyon jól járólapozik és ilyen férfinak való munkákat csinál. Most pl. egy kerti kemencét épített és amiket csinált, azok is nagyon jól néznek ki. Nemcsak ő büszke magára, hanem én is rá, hogy ilyen ügyes.
2014. júl. 22. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!