Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, ruha, sminkte...

Van olyan dolog, ruha, sminktermék, akármi, amire régóta vágysz, de nem tudod beszerezni?

Figyelt kérdés
Mert pl nem rendelhetsz külföldről, és csak ott van? Vagy mert mondjuk csak Müllerben kapható és felétek olyan nincs. Vagy hasonlókra vagyok kíváncsi. Milyen terméket szeretnél?
2014. ápr. 7. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább csak olyasmi ami túl drága, pl márkásabb cipők vagy egy acélmerevítős fűző. Igazából ha nagyon akarnám megvehetném, de nyilvánvalóan annyira még sincs egyikre se szükségem :)
2014. ápr. 7. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy MAC alapozónak, de sajna nem tudom beszerezni, mert nem tudok rászánni annyi pénzt.
2014. ápr. 7. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Fél éve vágyok egy ajakbalzsamra, csak külföldön kapható, de ma végre sikerült megrendelnem! :) Na meg persze egy Louboutin vagy Choo cipő is jól jönne. :D
2014. ápr. 7. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer úgy bevásárolnék a H&M-be,de az egész megyébe nincs...:DD Egy külföldi oldalon néztem gyönyörű ruhát,máshol nem kapható.Ja,és egy Color Tatto:Ahányszor megyek a Rossmanba,sosincs abból a színből..múltkor a szemem előtt vitték el az utolsót...:DDDDDDD XD
2014. ápr. 7. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Triangl bikini (80 USD, 20 USD szállítás...)

Hot Topic cuccok, nincs errefelé.

NYX korrektor, annyira nem létszükséglet hogy sok helyet felkutassak.

Jeffrey Campbell Lita cipő, talán majd egyszer.

Sok sok cucc asos.com-ról, majd amikor sok pénzem lesz.

Ha valamit nagyon szeretnék és logikus is, akkor összegyűjtöm rá a pénzt vagy valami alkalomra azt kérem, rendeltem már Amerikából Trónok harcás pulcsit a sulitáskám is Angliából van, cipőért is Pestre mentem (egyik se volt drága, csak sokáig tartott utána járni) de sok dolog lehet egy ideig csak bakancslistán lesz :D

2014. ápr. 7. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Smink/kozmetikum: Real techniques ecsetek, OST c-vitaminos szérum (csak külföldről rendelhetőek, amit utálok), egy igazán jó rúzs (még nem találtam meg a tökéleteset:D), pirosítópaletta (szintén nem tudom még milyen:D)

Ruhák/kiegészítők/cipők: praktikus, mindenhez illő egyszerű, de nem totál basic felsők szürkében, sötétkékben, pasztellkékben, khakiben, és pasztellrózsaszínben.

virágos skater szoknyák (barna, kék, szürke, rózsaszín, esetleg piros)

Maxiruha nyárra

lapos, de csinos szandál (fekete vagy barna)

Ezeket régóta keresem, és volt, amit találtam is, de nehezen megy, illetve túl sok pénzt nem szeretnék kiadni rájuk (pl egyszerűbb pólókra 5+ ezer azért sok)

2014. ápr. 7. 19:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy boyfriend jeans, olyan igazi laza, szakadt, fiús. Csak mindenhol baromi drágák, 10.000Ft-ot nem akarok kiadni egy farmerért. Majd talán most nyári leárazásokon találok olcsóbban.

Hajfény. Valami olyan cucc, ami nem vax, nem zselé, nem hajlakk, nem balzsam, nem pakolás. Nem tapaszt, nem formáz. Csak szimplán ráfújja az ember a hajára és fényesebb lesz tőle. Ilyen termékkel még nem találkoztam, nem is tudom van-e egyáltalán.

2014. ápr. 7. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Victoria's Secret ruhák és bikinik. Amikor Bécsben járok, sosincs az, amit éppen szeretnék, itthon pedig nincs üzletük.
2014. ápr. 8. 02:09
 9/11 anonim ***** válasza:
boyfriend jeansnek én is örülnék, meg szeretnék egy ilyet is: [link]
2014. ápr. 8. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy lime crime rúzs...:D
2014. ápr. 8. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!