Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, ruha, sminkte...

Van olyan dolog, ruha, sminktermék, akármi, amire régóta vágysz, de nem tudod beszerezni?

Figyelt kérdés
Mert pl nem rendelhetsz külföldről, és csak ott van? Vagy mert mondjuk csak Müllerben kapható és felétek olyan nincs. Vagy hasonlókra vagyok kíváncsi. Milyen terméket szeretnél?
2014. ápr. 7. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

3.: Csak nem az eos az? Ha igen, akkor üzenem, hogy nagyon finom. :) Szerencsére Amerikából nekem 2 hét alatt megérkezett! :)

Különben nekem azóta, hogy elkezdtem neten rendelgetni, nem igazán van, amire vágyom, de nem tudom megvenni. Talán egy Urban Decay - Naked paletta (akármelyik). A hivatalos oldalukról nem lehet megrendelni (nem szállítanak), máshonnan pedig nem merem, mert azért annyira nem olcsó, hogy mindegy legyen, hogy hamisítványt kapok-e.

2014. ápr. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!